divendres, 30 d’abril de 2010

LA MARXA PASSARÀ UNA MICA MÉS TARD DEL PREVIST PEL PONT D'ARMENTERA

En aquests moments (17:45h, divendres) la Marxa es troba a uns 4 quilòmetres del Pont d'Armentera. Estava previst arribar-hi a les 17h. Al vespre s'acabarà l'etapa a Santes Creus. Recordeu que diumenge a les 18h s'acaba la Marxa a Torredembarra. Tindrà lloc, llavors, el X Fòrum de les Terres del Gaià, a l'Ajuntament de Torredembarra. Tothom hi és convidat.

LA MARXA JA HA PASSAT PER QUEROL

Hores d'ara (divendres, 16:15h) la Marxa perl Gaià ja ha passat per Querol. El nombre de marxaires va creixent i ja són una trentena. Bon ambient i bons àpats. Avui a la tarda s'arriba a Santes Creus. Pujeu-hi!

JA HA COMENÇAT LA MARXA

Aquest matí a les 6:30h sortia puntual des de Torredembarra l'autobús cap a Santa Coloma de Queralt recollint marxaires de tots els pobles. L'organització ha fet una crida a la participació a qualsevola dels trams per on passi la Marxa.

dilluns, 26 d’abril de 2010

diumenge, 18 d’abril de 2010

VOT ANTICIPAT

Avui diumenge i fins divendres que ve es pot votar de manera anticipada a la Consulta a la Fundació Pere Badia. Veieu www.torredembarradecideix.cat

divendres, 16 d’abril de 2010

DECIDIM.CAT FA UNA CRIDA A LA PARTICIPACIÓ EL 25-A

"La plataforma d'electes pel dret a decidir, Decidim.cat, ha fet una crida aquest dijous a participar de forma massiva en les consultes independentistes del 25 d'abril per plantar cara a la 'manera de fer' del Tribunal Constitucional (TC), encara que no hagi emès la sentència de l'Estatut. Decidim.cat decidirà el seu grau d'implicació en la iniciativa popular per promoure un referèndum oficial d'independència que impulsa la Coordinadora Nacional, quan aquesta s'hi adreci per presentar-li els detalls. (...)" Extret de www.vullvotar.cat.

dimecres, 14 d’abril de 2010

AVUI

Avui dimecres a les 20h, reunió amb els músics que cerquen local d'assaig. A les 20:30h, assemblea. Avui també hi ha una jornada de formació de voluntaris al bar del Casal pel tema de la consulta del 25 d'abril. Demà hi ha reunió de Salvem el Gaià dalt la Torre. Salut i república!

dissabte, 10 d’abril de 2010

MOLTES QUEIXES PELS CONTENIDORS DE RECICLATGE

El butlletí electrònic setmanal de la Regidoria de Medi Ambient es fa ressò del malestar ciutadà pel mal servei rebut per part del Consell Comarcal amb la gestió dels contenidors de reciclatge: "Un cop finalitzat el període de vacances de la Setmana Santa, la regidoria de Medi Ambient està realitzant un informe de les queixes rebudes pel mal servei i manca de recollida que pateix la nostra població en aquests períodes determinats (Estiu- Setmana Santa – Caps de setmana) per tal de trametre’l al Consell Comarcal, entitat que gestiona, a la nostra població, el servei de recollida selectiva. A més, igual com va passar al mes d’agost passat, una avaria en el camió que realitza el servei, va produir un retràs en l’inici de la recollida després de Setmana Santa.(...)"

dimarts, 6 d’abril de 2010

BUTLLETÍ DEL MES D'ABRIL

ABRIL 2010