diumenge, 17 d’octubre de 2010

divendres, 8 d’octubre de 2010

AGLUTINAR, CREAR, PORTAR VEUS CRÍTIQUES A L'AJUNTAMENT

Hem iniciat el procés per aglutinar a tots els ciutadans de Torredembarra que creuen que cal un canvi, profund, a l'Ajuntament. Quan diem canvi parlem de les formes, dels projectes de futur, parlem del present, dels seus reptes, problemes i possibles solucions. A Torredembarra hi ha massa soroll polític i poques idees clares. Hi ha un cansament social en veure com no avancem, de com l'atur creix dia a dia, de com el petit empresari agonitza, on els joves són menystinguts amb les seves propostes, on les persones grans són utilitzades com a mercaderia electoralista. Malgrat les dificultats provocades per la crisi, no es veu cap política d'estalvi dels diners públics ni cap projecte per recuperar l'economia local.

Et necessitem. Pots triar estar a la candidatura o al grup de suport. Calen mans per elaborar el projecte, renovar l'equip de treball, plantar cara a les injustícies, etc. Apunta aquesta data: Ens veiem el 27 d'octubre de 2010 al vespre per a treballar-hi.
CONNECTA'T AMB L'ALTERNATIVA: alternativabg@gmail.com


divendres, 1 d’octubre de 2010

COOPERATIVISME

Durant els primers 5 mesos de l'any 2010 s'han creat 62 cooperatives a Catalunya. És una xifra un 35% superior al mateix període de l'any anterior. El 2008 es van crear 99 cooperatives i el 2009, 144.