divendres, 26 de novembre de 2010

MUNTANYANS II

Veieu un reportatge del Diari de Tarragona sobre la urbanització fantasma de Muntanyans II clicant aquí.

PER LA MILLORA DEL SERVEI DE NETEJA

En el darrer ple municipal els regidors de l'Alternativa es van interessar per la situació dels treballadors de COSBAPSA. Els regidors van demanar que una solució definitiva que permeti als treballadors cobrar quan toca i a la vila rebre el servei adequat de neteja.

dijous, 25 de novembre de 2010

OBRA PÚBLICA INACABADA

Mesos que passen i les obres públiques no s'acaben. El pavelló municipal no té la llicència d'activitat perquè li falta una sortida d'emergència, el teatre de la “Caixeta” no es pot inaugurar perquè li falta també resoldre la sortida d'emergència, al carrer Antoni Roig falten 245.000 euros per a refer l'obra (una obra que es iniciar el 2007), al teatre municipal li falten un milió d'euros més del previst per acabar l'obra, una piscina municipal coberta que li falten 2,3 milions d'euros per tapar-la... i així anant fent. No acaben les obres, però això sí, des de la casa gran ja estan fent previsions de nous equipaments.


L'obra pública a Torredembarra és, i ha estat, un desastre. No pot ser que milions d'euros estiguin al carrer en format d'obres inacabades, cal posar damunt de la taula cada cas, on estan les dificultats i acabar d'una vegada per totes els equipaments.

I un altre tema que ens preocupa és el cost de manteniment d'aquests equipaments en el futur. Ja s'ha calculat el cost per tenir oberts tots aquests i d'altres que ja s'estan dibuixant? Cada edifici nou vol dir personal, programació, aigua, llum... despeses en definitiva, despeses que s'hauran d'assumir dels impostos dels ciutadans i de les empreses.

dimecres, 24 de novembre de 2010

I EL LOCAL PELS MÚSICS?

En el darrer ple vam tornar a preguntar pel local d'assaig per als grups de música de la vila que se'ls havia promès.

dimarts, 23 de novembre de 2010

I LA MOCIÓ SOBRE LA PUBLICITAT?

En el darrer ple municipal els regidors de l'Alternativa van demanar a l'equip de govern que s'apliqui la moció ja aprovada sobre la publicitat a Ona la Torre. La seva aplicació permetria a Ona la Torre obtenir uns ingressos, l'Ajuntament podria reduir la seva despesa i els comerços d ela vila podrien fer les seves campanyes publicitàries pertinents.

dilluns, 22 de novembre de 2010

I LES CASETES ABANDONADES DE LES PROMOTORES?

En el darrer ple municipal els regidors de l'Alternativa van demanar que es facin retirar les casetes de les promotores immobiliàries com la de Metrovacesa del costat de la zona esportiva on ja s'han cremat dos nens.

dissabte, 20 de novembre de 2010

FELICITATS ALS CASTELLERS

Els regidors de l'Alternativa van aprofitar en una de les seves intervencions al Ple Municiapal per felicitar al món casteller pel reconeixement dels Castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. També vam felicitar a Mallorca pel reconeixement del Cant de la Sibil·la i al flamenc, expressió cultural de milers de ciutadans del Països Catalans.

dimarts, 16 de novembre de 2010

DIMECRES, ASSEMBLEA

Dimecres a les 20:00h tothom que vulgui treballar per la Torre amb l'Alternativa està convocat a l'assemblea.

dimarts, 9 de novembre de 2010

PROU AGRESSIONS AL POBLE SAHARAUI!

PROU REPRESSIÓ AL POBLE SAHRAUÍ

Des de l'Alternativa ens volem afegir al rebuig que els moviments socials catalans han expressat contra la nova agressió de l'exèrcit marroquí al poble saharaui.
DENUNCIEM al govern del Marroc per la sistemàtica violació dels drets humans del poble sahrauí, i INSTEM a les Nacions Unides i la Comunitat Internacional a demanar explicacions i aplicar les sancions oportunes al Regne del Marroc.

PER L’AUTODETERMINACIÓ DEL POBLE SAHRAUÍ, REFERENDUM JA!

dilluns, 8 de novembre de 2010

AVUI DILLUNS

Avui dilluns 8 de novembre de 2010, assemblea de l'Alternativa a les 20:30h. Tothom hi és convidat.