dilluns, 27 de desembre de 2010

CATALANISTES AL PARLAMENT?

Els diputats del PP i de CiU han votat a favor de convertir Jordi Cornet i Serra secretari primer de la Mesa del Parlament de Catalunya. I qui és Jordi Cornet? Doncs un diputat del PP que va recollir signatures contra l'estatut aprovat pel Parlament i refrendat pels ciutadans de Catalunya. Aquesta és la nova política catalanista de CiU? Fa feredat.

dimecres, 22 de desembre de 2010

SOBRE HISENDA

En el darrer ple el regidor d'hisenda ens va dir que les finances municipals van bé. Si és així, perquè el ratio d'endeutament per persona és del 128%? perquè hem demanat als bancs el retard del pagament dels crèdits? perquè continuem demanant crèdits abans no s'acabi el 2010, ja que el 2011 tant sols podran demanar-los els ajuntaments que no superin el 74% d'endeutament? La crisi no afecta a Torredembarra?

dimarts, 21 de desembre de 2010

horari d'atenció als ciutadans

Els regidors de l'Alternativa atenen als ciutadans que ho necessitin de dilluns a divendres de 18h a 20h al despatx que tenim a l'Ajuntament.

dilluns, 20 de desembre de 2010

22 DE GENER

El 22 de gener, segurament, serà la data en què la candidatura de l'Alternativa es tornarà a reunir en ple. Mentre, la feina va endavant. El programa electoral, escrit a vàries mans i revisat per moltes més, es va construint de manera coherent. Apunteu a l'agenda!

diumenge, 19 de desembre de 2010

TORNA EL 14 D'ABRIL

Apunteu a l'agenda el 14 d'abril. Enguany torna l'homenatge a Vespella de Gaià als republicans enterrats a les fosses comunes.

divendres, 17 de desembre de 2010

FIRES DE NADAL

L'Alternativa proposa que en properes edicions es treballi per coordinar les fires de Nadal que es fan al Baix Gaià. D'aquesta manera es podria obtenir una millor difussió i una bona optimització dels recursos.

dijous, 9 de desembre de 2010

DOL OFICIAL

Veieu el comunicat municipal per la mort del fill de la regidora Susanna Navarro a Torredembarra.cat. Des d'aquí el nostre més sentit condol per la família i la companya Susanna.

divendres, 3 de desembre de 2010