dimecres, 26 de gener de 2011

AVUI A LES 21h

Avui dimecres a les 21h hi ha reunió de l'Alternativa per preparar el ple de dijous.

dilluns, 24 de gener de 2011

EL CONVERGENT FELIP PUIG PROMET MÀ DURA CONTRA ELS OKUPES. I PERQUÈ NO PROMET MÀ DURA CONTRA ELS ESPECULADORS, ELS CORRUPTES, ELS PARTITS QUE ES FINANCIEN DE MANERA IRREGULAR O LES GRANS EMPRESES QUE FIXEN ELS PREUS DELS PRODUCTES DEL CAMP SOTA PREU DE PRODUCCIÓ?

Felip Puig ha anunciat que s'ha acabat la "impunitat" dels okupes. Senyor Puig: I quan posarà fi a la impunitat amb la que actua la màfia russa a la costa catalana? I quan acabarà amb la impunitat de les màfies de prostitució i tràfic de dones -moltes de les quals s'anuncien a la premsa que vostè llegeix cada matí-? Quan acabarà amb la impunitat de les grans empreses que fixen els preus dels productes del camp català sota el preu de producció comdemnant d'aquesta manera a la ruïna del nostre camp? Quan acabarà amb la impunitat de l'economia especulativa que ha portat a la crisi a l'economia catalana? Quan...?

dimecres, 19 de gener de 2011

DIJOUS, PROGRAMA ELECTORAL

L'Alternativa està immers en la preparació d'un gran programa electoral on s'analitza la situació del municipi i on es fan propostes per a desenvolupar polítiques de progrés i de cohesió social. Dijous la cita és per a parlar d'economia, a les 20:30h. No hi falteu, necessitem els vostres coneixements.

dimecres, 12 de gener de 2011

dimarts, 11 de gener de 2011

SENYORS DE CONVERGÈNCIA: SALVEM ELS MUNTANYANS!

Senyors de Convergència, vostès que van presentar mocions al Parlament de Catalunya per salvar Muntanyans II de la destrucció, de la invasió urbanística... ara poden! Ara manen i poden salvar Muntanyans II! O potser només ho van fer per desgastar al tripartit? O potser va ser un gol de cara a la galeria? Vinga, som-hi, poseu-vos una medalla i salveu de la destrucció els nostres Muntanyans!

dilluns, 10 de gener de 2011

MILERS DE LITRES DE PETROLI

Milers de litres de petroli al nostre mar. Fins quan aquesta impunitat? Perquè no reben el mateix tracte sancionador que la resta de ciutadans els que han causat aquest desastre? Veieu la notícia a l'Ara i al Punt.

dissabte, 8 de gener de 2011

SENYORS DE CONVERGÈNCIA: VOLEM EL CABAL ECOLÒGIC!

La situació del Gaià vulnera totes les normatives vigents en matèria de medi ambient, catalanes i europees. A més a més, el Parlament de Catalunya va aprovar el reestabliment del cabal ecològic. Així doncs, senyors de Convergència, apliqueu la llei. Ja us hem escoltat, heu parlat pels mitjans de comunicació. Heu dit que això del medi ambient paralitza el país, que no és prioritari. Potser per Barcelona no és prioritari però pel conjunt del territori és vital per al seu desenvolupament. Tingueu en compte que Europa vol el cabal ecològic. Estem esperant.

divendres, 7 de gener de 2011

Solaz marxa sense resoldre el vincle entre CDC i Millet

"Després d'haver estat acusat d'instruir el cas Millet amb una lentitud extrema i de tenir poca mà dura, el magistrat Juli Solaz ha decidit canviar el seu jutjat d'instrucció, que ocupa des de fa més d'una dècada, i emigrar a l'emblemàtic Palau de Justícia. El jutge ha sol·licitat una plaça de magistrat a l'Audiència de Barcelona. Falta veure si marxarà deixant el cas de l'espoli del Palau de la Música tancat." Aquí teniu l'enllaç de l'Ara.

dimecres, 5 de gener de 2011

BUTLLETÍ

ALTERNATIVA GENER 2011

SOBRE LA NETEJA VIÀRIA

L'AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA CONTINUA TREBALLANT AMB COSBAPSA, EMPRESA CONTRACTADA PER FER LA NETEJA VIÀRIA I QUE FA TRES MESOS QUE NO PAGA ALS TREBALLADORS, MALGRAT ELS ACORDS DE L'11 DE NOVEMBRE DE 2010
Veieu El Punt, La Malla.cat, Finanzas.com i el Més Tarragona.

L'Alternativa Baix Gaià exigeix a l'equip de govern que posi fi a la situació de precarietat dels treballadors
Els acords de l'11 de novembre eren l'embargament judicial dels comptes de l'empresa per garantir el pagament als treballadors. Fer una inspecció de la nau de l'empresa ja que, segons els treballadors, no disposa ni de llum, aigua corrent, lavabos i llicència municipal.

L'Alternativa Baix Gaià entén que l'administració local no pot mantindre relacions comercials amb empreses que fomenten la precarietat laboral. A Torredembarra constantment s'estan fent inspeccions als comerços, i en canvi es permet que una empresa que dona un servei públic, i que està finançat per les taxes que paguem els ciutadans, pugui vulnerar els drets dels treballadors.
Exigim que es resolgui aquesta situació immediatament.
NO A LA PRECARIETAT LABORAL, NO AMB ELS NOSTRES DINERS!

dimarts, 4 de gener de 2011

ENDESA OFEREIX UN MAL SERVEI

Endesa Energia, l'encarregada de subministrar i cobrar l'electre que consumim la majoria de famílies torrenques fa mesos que no passa a llegir els comptadors de les cases. A canvi, en cada factura mensual cobra el que li dóna la gana. Ells en diuen "lectura estimada"...

APRIMEM L'ESPECULACIÓ?

Davant la crisi provocada pels bancs i els especuladors, els nous salvadors de l'economia retallen drets socials i aprimen l'administració. I si aprimem el marge de joc dels especuladors? I si apliquem la taxa Tobin? Aturem el blanqueig de diner negre de les màfies i dels corruptes? Perquè no posen la banya a les causes que han provocat la crisi?

dilluns, 3 de gener de 2011

CATALANISTES (II)?

Artur Mas ha nomenat Consellera de Justícia a la Sra. Pilar Fernández, impulsora de l'intent de prohibir la Consulta d'Arenys de Munt. Com a cap de l'advocacia de l'Estat a Catalunya Fernández va ordenar la impugnació a la decisió de l'Ajuntament d'Arenys de Munt de cedir una sala municipal per celebrar la consulta.

diumenge, 2 de gener de 2011

EL CANYADELL, ABANDONAT

Si a l'estiu denunciàvem el nombre desmesurat de punts de recollida de brossa en aquesta platja ara hem de dir el contrari. Només hi ha una paperera pujant per la passera de fusta. És a vessar, plena, amb runa pel terra. La platja està bruta, hi ha un senyal de tràfic abandonat... i un munt de gent passejant.

DESTROSSANT L'ENTORN DEL GAIÀ

Aquests dies podeu veure les màquines obrint la llera del riu Gaià per passar-hi uns tubs del col·lector de la Cativera (El Catllar). Els tubs que baixen de l'urbanització, en comptes de passar en paral·lel a la via de l'AVE baixen pel dret. Destrossaran arbres de més de 50 anys, toixoneres i unes boniques coves on viuen diferents espècies animals.