dimarts, 29 de novembre de 2011

RETARD ALS TRENS QUE PASSEN PER LA TORRE

Ahir hi va haver retards als trens que passen per la Torre de fins a tres quarts d'hora. Cap explicació per part de Renfe, ni disculpes, ni res. Els vagons, plens de gent dreta. Cap condició.

AQUEST VESPRE HA TORNAT A SORTIR EL REGIDOR DEL PP A LA RÀDIO

Aquest vespre hem pogut gaudir d'un bon resum d'un dels actes del X aniversari del Consell de Sostenibilitat de Torredembarra a Ona la Torre. Entre les intervencions ha destacat la del regidor del PP que ens ha sorprès per l'ús del terme fusterià "pobles propers de parla catalana". O no s'havia llegit el text de presentació abans o s'ha reconvertit... Cal recordar que el PP defensa que el català que es parla 30 km al sud de la Fatarella, el valencià, és una altra llengua diferent a la nostra.
Per cert, parlant de València, ahir en va dir una altra de bona. Va dir que li agradaria poder veure el Canal 9 a Catalunya. No recorda el regidor que el PP de València hi està en contra i que ha multat a l'ACPV per posar repetidors de TV3 al País Valencià? Va som-hi, senyor regidor, proposi al seu partit que al Principat poguem veure el Canal 9 i al País Valencià TV3!

VARIS!

 • El Consell de Ministres va indultar al banquer Alfredo Sáez.
 • L'expresident de Caixa Penedès serà investigat per la fiscalia.
 • Per què no es persegueix judicialment als banquers i als polítics causants de la crisi?
 • Catalunya Caixa va tenir un benefici fins el mes de setembre de 96 milions d'euros.
 • L'estat espanyol té quasi 5 milions d'aturats.
 • L'atur juvenil és del 40%.
 • Per què Montull i Millet no estan a la presó?
 • Per què no tornen els diners que van robar?
 • El 20% dels catalans està per sota del llindar de la pobresa.
 • Tele 5, la Cuatro, la 7 i el plus són en un 50% del Berlusconi.
 • A l'estat espanyol es calcula que hi ha 2.000 foses comunes del franquisme i la Guerra Civil.
 • Catalunya té 101 centres educatius en barracons.

AVUI EL REGIDOR DEL PP HI HA TORNAT

Avui hem pogut escoltar de nou al regidor del PP per Ona la Torre. Ahir, també. Avui ha fet declaracions sobre el tema del radar.

EL SUPERMERCAT MÉS GRAN DE TORREDEMBARRA NO TÉ BOSSES PER L'ORGÀNIC DE LA MIDA DELS CUBELLS QUE VA DONAR L'AJUNTAMENT

Perdoneu, però algú ho havia de dir!

LA PLATAFORMA SUPERA ELS 1.000 ADHERITS!

Veieu l'entrevista a l'alcalde de Torredembarra a Catalunya Ràdio.

Em comuniquen que estan posant, ara mateix, noves senyals a la T-214, la pressió funciona. Ara cal la solució global als afectats.

dilluns, 28 de novembre de 2011

UN POLÍTIC REIVINDICA... A L'ACEBES!

Avui hem pogut escoltar el regidor del PP a Ona la Torre. Hi va tot sovint. Avui ha estat en una tertúlia on, entre d'altres temes, ha reivindicat la figura d'ex ministres com l'Acebes. Déu ni do! S'ha explaiat en la crítica als mitjans de comunicació que no són de dretes o d'extrema dreta. Quina mandra! Torredembarra havia estat una vila marinera, oberta, liberal, republicana, molt moderna i ara... Per cert, el PP tornarà a privatitzar empreses públiques i les donarà a gent del seu partit com va fer quan l'Aznar? Esterem amatents.

LA PLATAFORMA SUPERA ELS 900 MEMBRES

La Plataforma d'Afectats pel Radar ja supera les 900 persones adherides. Aquesta setmana s'esperen notícies. I dijous, assemblea al Casal, a les 20h.

dissabte, 26 de novembre de 2011

CARRER PERE BADIA

Ens arriben moltes queixes de comerços del carrer Pere Badia i Pompeu Fabra per la pressió policial. Les multes, pel que es veu, són molt abundants i molts clients ja han deixat d'anar-hi a comprar. La qüestió és força complexa perquè la vialitat del carrer, els aparcaments i l'urbanisme desenvolupat en aquesta zona no permeten gaire joc. En tot cas, el que sembla clar és que cal més diàleg per revitalitzar els comerços d'aquest carrer i arribar a solucions de cara al present i al futur.

divendres, 25 de novembre de 2011

ELS TRENS QUE ARRIBEN DE BCN A LA TORRE HO FAN AMB RETARD

El tren que circula ara mateix (19h) entre la capital catalana i la Torre ve amb mitja hora de retard. S'ha aturat dos cops. Una de les vegades han hagut d'obrir les portes perquè hi havia fum. Cap explicació als passatgers. Cap informació al seu web ni al seu twitter. Cap informació als mitjans digitals. Molt d'AVE, però poques inversions als trens regionals i de rodalies, els trens dels treballadors.

RESSÒ DE L'ASSEMBLEA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Veieu DelCamp.cat, laMalla.cat, Efe, la Vanguardia i Adn.

dijous, 24 de novembre de 2011

LA PLATAFORMA MOSTRA LA SEVA FORÇA AMB UNA ASSEMBLEA MULTITUDINÀRIA

Avui dijous al vespre ha tingut lloc al bar del Casal Municipal de Torredembarra l'assemblea d'Afectats pel Radar. La reunió ha convocat encara més gent que la setmana passada, s'han recollit noves adhesions i arguments per defensar la causa. A falta de recomptar les adhesions de la nit, la Plataforma supera els 800 membres, un fet sense precedents a la nostra vila. Els portaveus han resumit les reunions que s'han fet amb l'Ajuntament i s'han comentat les declaracions de l'alcalde als mitjans de comunicació. L'assemblea ha decidit continuar les negociacions per tal de solucionar el tema. En cas que les negociacions no fructifiquin es tirarà endavant amb la via judicial. Cal dir que moltes persones també han fet ús del recurs elaborat per la Plataforma.
(La imatge és d'avui al vespre)

ENCARA MÉS FORT!

"El plan de pensiones de cuatro directivos de Caixa Penedès supera los 20 millones
La entidad integrada en BMN recibió ayudas públicas a través del FROB" El titular és de la Vanguardia.

QUÈ FORT!

 • Els bancs estan prejubilant treballadors (amb diners de tots!). Quan va esclatar la crisi l'Estat va dir que s'havien acabat les prejubilacions...
 • José Ramon Bauzá, president deles balears i membre del PP, va demanar el vot pel seu partit el mateix diumenge de les eleccions. Ha estat denunciat. Què respondrà la justícia?
 • El director del diari el Mundo va avançar els resultats de l'enquesta a peu d'urna abans de les 20h. I això és il·legal.
 • El PP va dir en campanya electoral que pagaria els 1450 milions del fons de competitivitat. Ahir el cap de llista de per BCN d'aquest partit va dir "que ni de broma" els donarien a Catalunya.
(La imatge és del butlletí de l'Ustec)

RIU GAIÀ!

 • Està baixant el cabal ecològic del riu Gaià. Ara l'aigua arriba a la Torre d'en Guiu, al Catllar.
 • S'han connectat els camins de la ronda verda de Tarragona amb la desembocadura del Gaià.
(La imatge és a l'alçada de Vilarodona)

EL CAS DEL RADAR A ANTENA 3

Más vídeos en Antena3

dimecres, 23 de novembre de 2011

QUÈ FORT!

Veieu el web d'Ustec.

L'ALTERNATIVA PREPARA UNA BATERIA DE PROPOSTES PER LLUITAR CONTRA LA CRISI DES DE L'ÀMBIT MUNICIPAL

L'Alternativa Baix Gaià prepara aquests dies un document amb idees per ajudar a sortir de la crisi. L'objectiu és fer arribar el document a l'Ajuntament de Torredembarra i col·laborar en el seu desenvolupament. Si voleu ajudar en el debat i la recollida d'idees per aquest document cal que escriviu a: alternativabg@gmail.com. No cal ser membre del col·lectiu. Només cal tenir ganes d'ajudar a la nostra vila. Aquest passat estiu ja vam fer arribar un document al regidor de promoció econòmica amb les nostres propostes de suport al cooperativisme de treball i a l'emprenedoria. També ens vam oferir a col·laborar en l'assessorament i en la recerca de suports. Encara esperem la resposta.

EL CAS DEL RADAR A LA VANGUARDIA

Aquí teniu l'enllaç!

dimarts, 22 de novembre de 2011

EL CAS NICOLE A LA 2

AVUI EL LLUÍS ÉS A LA TELEVISIÓ

Avui a les 13h, a la La 2, fan un debat sobre la feminització de la pobresa. El Lluís hi serà per exeplicar el cas de la Nicole. El programa és emès per a tot l'Estat. Hi cantarà el Fabio. (La imatge és del ball solidari que van organitzar els jubilats)

GRAN RESSÒ MEDIÀTIC DE LA REUNIÓ D'AHIR

Molts mitjans de comunicació es fan ressò de la reunió d'ahir entre la Plataforma i l'equip de govern. Veieu el Punt, el Més Tarragona, la Malla.cat. Aquest dijous a les 20h es reuneix la Plataforma al bar del Casal Municipal, al carrer Capella.

dilluns, 21 de novembre de 2011

AVUI S'HA REUNIT LA PLATAFORMA AMB L'AJUNTAMENT

Els membres representants de la PAR han pogut plantejar a l'equip de govenr la problemàtica de les multes indiscriminades. L'espectació de mitjans de comunicació era molt gran. Es pot dir que la reunió no ha tancat cap acord però que l'entesa sembña possible. S'ha reconegut que els efectes del radar han estat devastadors a moltes families i petites empreses (autònoms). S'ha acordat crear una comissió de treball (PAR/Ajuntament) per trobar una solució global. Aquesta comissió intentarà arribar a acords abans de l'assemblea de la PAR que està prevista per dijous. La Plataforma s'ha mostrat agraïda pel fet de poder-se reunir amb l'ajuntament.

D'altra banda seguim rebent arguments que donen força a la Plataforma.

"Artículo 58. Notificación
1. Se notificarán a los interesados las resoluciones y actos administrativos que afecten a sus derechos e intereses, en los términos previstos en el artículo siguiente.
2. Toda notificación deberá ser cursada dentro del plazo de diez días a partir de la fecha en que el acto haya sido dictado, y deberá contener el texto íntegro de la resolución, con indicación de si es o no definitivo en la vía administrativa, la expresión de los recursos que procedan, órgano ante el que hubieran de presentarse y plazo para interponerlos, sin perjuicio de que los interesados puedan ejercitar, en su caso, cualquier otro que estimen procedente,
3. Las notificaciones que conteniendo el texto íntegro del acto omitiesen alguno de los demás requisitos previstos en el apartado anterior surtirán efecto a partir de la fecha en que el interesado realice actuaciones que supongan el conocimiento del contenido y alcance de la resolución o acto objeto de la notificación o resolución, o interponga cualquier recurso que proceda.
4. Sin perjuicio de lo establecido en el apartado anterior, y a los solos efectos de entender cumplida la obligación de notificar dentro del plazo máximo de duración de los procedimientos, será suficiente la notificación que contenga cuando menos el texto íntegro de la resolución, así como el intento de notificación debidamente acreditado."
-La imatge és de l'assemblea de la setmana passada-
Veieu el Punt.

VARIS!

 • Segueix-nos al TWITTER. Clica aquí!
 • Estem preparant el nostre butlletí del mes de desembre. Vols triar els temes? alternativabg@gmail.com
 • Vols rebre el nostre butlletí electrònic, setmanal i gratuït? Doncs escriu-nos a alternativabg@gmail.com
 • Aquesta setmana hi ha vàries reunions interessants. Avui dilluns es troben representants de la Plataforma d'Afectats amb el Radar i membres de l'equip de govern. Dijous a les 19h al Catllar es reuneix Terres del Gaià. I el mateix dia, a les 20h, la Plataforma d'Afectats.
 • Divendres al vespre hi ha un acte contra la violència de gènere organitzat per les Filles de les Fetilleres. Us ho recomanem!
 • Dissabte hi ha plantada d'arbres a Vespella.
 • Per cert, el dia de reflexió, dissabte passat, la premsa de dretes i d'extrema dreta demanava el vot pel PP. El dia abans de guanyar i ja se salten les lleis!

dissabte, 19 de novembre de 2011

LA PLATAFORMA ÉS A PUNT D'ARRIBAR ALS 500 MEMBRES

Dilluns és la reunió entre l'Ajuntament i la Plataforma. La Plataforma és a punt d'arribar als 500 membres. Ahir divendres es va repartir per correu centenars de multes. Ens arriben imatges de la mala senyalització de la carretera.

dijous, 17 de novembre de 2011

L'ALTERNATIVA BAIX GAIÀ DEMANA A L'EQUIP DE GOVERN QUE S'IMPLIQUI A FONS AMB EL TEMA DELS RADARS

Els regidors de l'Alternativa han presentat un prec a l'equip de govern. Veient que la Plataforma està superant els 500 adherits, amb vàries denúncies per persona, amb retirades de carnet, amb petits empresaris quedant en fals, amb multats que mai ho havien estat abans, l'Alternativa ha demanat que l'Ajuntament s'impliqui i que posi de la seva part per tal que la reunió de dilluns entre la Plataforma i l'equip de govern arribi a bon port.

LES ILLES DE CONTENIDORS ESTAN BRUTES

Els regidors de l'Alternativa han posat damunt la taula l'estat de deixadesa de moltes illes de contenidors. Són espais que queden per netejar i destaquen negativament algunes illes dels Munts i la del carrer Indians.

L'ALTERNATIVA DEMANA QUE ELS PLENS TRACTIN TEMES IMPORTANTS I CANDENTS

Els regidors de l'Alternativa han aprofitat la votació per a la creació d'una comissió per refer el protocol de l'Ajuntament de Torredembarra per demanar que els continguts dels plens siguin sobre temes importants i candents. Hem de tenir present els greus problemes que afecten a Torredembarra. Afrontem aquests temes? Posteriorment, els regidors de l'Alternativa han contestat la idea de l'alcalde que l'oposició ha de participar i posar de la seva part per tirar endavant el poble. Volem participar però només se'ns deix fer-ho en comissions menors.

LA PLATAFORMA SUPERA ELS 450 ADHERITS

La Plataforma d'Afectats pel Radar de Torredembarra supera els 450 membres. El correu de la Plataforma és multes.tdb@gmail.com. S'ha obert un perfil a FACEBOOK un espai on molts afectats l'estant utilitzant per compartir informació. La Plataforma es reunirà amb l'Ajuntament de Torredembarra el proper dilluns 21 de novembre a les 12h del migdia. La PROPERA REUNIÓ de la PLATAFORMA és dijous 24 de novembre, a les 20h, al bar del Casal Municipal.

LA PLATAFORMA A CATALUNYA RÀDIO


Aquí teniu l'enllaç per poder escoltar l'entrevista directament des del web de Catalunya Ràdio.

L'ASSEMBLEA A TAC 12

dimarts, 15 de novembre de 2011

L'ASSEMBLEA DE LA PLATAFORMA D'AFECTATS ACORDA ASSISTIR A LA REUNIÓ DE DILLUNS QUE VE AMB ELS REPRESENTANTS DE L'AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA

L'assemblea de la Plataforma d'Afectats pel Radar de Torredembarra s'ha reunit aquest vespre al bar del Casal Municipal, al carrer Capella. Els assistents, més de dues-centes persones, han compartit la informació de la pol·lèmica generada per l'ús del radar mòbil en certes vies del municipi per part de la policia local. Avui mateix moltes famílies han rebut més multes de trànsit per les quals no van ser ni avisats ni aturats en el moment de cometre la infracció. S'han conegut casos d'escàndol i s'han compartit arguments per posar damunt la taula el proper dilluns a la reunió amb l'equip de govern. Amb les adhesions d'avui la Plataforma supera els 350 membres.
Cal dir que la composició social de la Plataforma és molt variada i que les multes han afectat sobretot a gent treballadora que es dirigia o tornava de la feina.

RETALLS DE DIARI

 • Twitter es nega a cancelar comptes on s'incita a l'annorèxia. Aquesta empresa ha rebut milers de correus de queixa.
 • CiU impulsa les retallades però no pas un canvi de model productiu -totalment necessari després de l'esfondrament de l'economia del totxo i la desaparició de milers d'autònoms-.
 • El macrojudici contra la xarxa de prostitució (tràfic de dones, explotació...) controlada per mafiosos a la ronda de Sant Antoni acaba amb comdemnes irrisòries de com a molt dos anys i multes de mil euros.
 • Tanquen la Unitat Hospitalària de desintoxicació del Joan XXIII (l'única en totes les comarques tarragonines).

dilluns, 14 de novembre de 2011

DIMECRES, ASSEMBLEA OBERTA DE L'ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

A les 20h a ca l'Astut tindrà lloc l'assemblea mensual i oberta de l'Alternativa Baix Gaià.

LA PLATAFORMA SUPERA ELS 250 MEMBRES

La Plataforma d'Afectats pel Radar supera els 250 membres. Demà dimarts és reuneix la Pataforma al bar del Casal.

LA PLATAFORMA SUPERA ELS 230 MEMBRES

La Plataforma d'Afectats pel Radar supera els 230 membres i es prepara per l'assemblea de demà dimarts al bar del Casal.

diumenge, 13 de novembre de 2011

CANTONADA CARRER FILADORS-CARRER RODES

En aquesta cantonada hi ha un pal abandonat -metal·lic, rovellat i en mal estat- que anuncia la proximitat d'una caixa d'estalvis. S'hauria de fer retirar, no? Quan una casa particular està en mal estat se la requereix que actuï amb urgència. I a la Caixa, els requerim que retirin el pal? Per cert, quan paguen al poble per tenir aquell pal metàl·lic en mig de la vorera?
Una altra coseta: L'entorn dels contenidors del carrer Indians, a tocar del carrer Gibert és brut des de fa setmanes. És ple de deixalles i fa llàstima de veure.

PRIMERES RESPOSTES PÚBLIQUES

Aquesta setmana hem pogut escoltar l'alcalde de la vila de Torredembarra al seu programa de ràdio setmanal a Ona la Torre. Ens va agradar força el to que va emprar per parlar del conflicte del radar. Va defensar la seva postura respectant la de la Plataforma d'Afectats. Va verbalitzar contradiccions i ganes de millorar aquest tema. I no ho va tenir pas fàcil ja que va haver de diblar preguntes intencionades del periodista com ara "No li sembla oportunisme polític que...".
Ja hem comentat en altres ocasions que, per nosaltres, aquest programa hauria de resoldre dubtes i explicar projectes. En definitiva, engrescar al poble en els assumptes col·lectius tot cercant les complicitats de tots els sectors. En canvi, ja ho sentiu, el programa fa un repàs agre dels conflictes existents al municipi, amb un to crispat.

dissabte, 12 de novembre de 2011

DEBAT (?) DE CANDIDATS (2)

Aquesta setmana Tac 12, Tarragona Ràdio i el Diari Més van organitzar un debat amb els candidats de Tarragona a les eleccions generals. Tots els partits convidats eren de centre o de dretes. D'aquesta manera es van quedar fora tots els partits que tenen propostes diferents a aquest pensament únic que representen el PP, el PSOE i CiU. No hi havia representants de partits d'esquerres, ni de partits independentistes, ni de partits que critiquen d'arrel les raons de la crisi i les solucions que proposen el conglomerat de partits majoritaris. El resultat d'aquesta decisió periodística (?) és un empobriment de la democràcia, sens dubte.
Per cert, aquesta setmana hem sabut que Endesa ha obtingut uns beneficis de quasi 2.000 milions d'euros. Aquesta empresa era pública i es va privatitzar. Ara aquests beneficis serien pel poble. Perquè cap dels candidats dels partits majoritaris s'atrebeix a posar el dit a la llaga?

divendres, 11 de novembre de 2011

LA PLATAFORMA ARRIBA ALS 200 ADHERITS

La Plataforma arriba als 200 adherits mentre espera que l'equip de govern municipal els citi per reunir-se. La Plataforma prepara un model de recurs de les denúncies. L'ajuntament anuncia a la premsa que farà una campanya informativa.
La propera reunió de la Plataforma serà dimarts 15 de novembre al BAR DEL CASAL MUNICIPAL DE TORREDEMBARRA, al carrer Capella.

dijous, 10 de novembre de 2011

LA REUNIÓ DE LA PLATAFORMA AL TAC 12

ARRIBEN NOUS CASOS

Sembla que la gent ha perdut la por i ens envia mails i ens aturen pel carrer per explicar-nos el seu cas. Avui un cas d'un multat el mes de març que acaba de rebre la multa (novembre!). No podem confirmar la certesa d'aquesta afirmació, no hem vist el paper, però en cas de ser cert...
Recordeu el correu electrònic de la Plataforma d'Afectats pel Radar de Torredembarra: multes.tdb@gmail.com

EL NOSTRE ARTICLE AL SOM-HI

dimecres, 9 de novembre de 2011

LA PLATAFORMA SUPERA ELS 130 ADHERITS

La Plaforma d'Afectats pels radars mòbils de Torredembarra ja suma 139 membres. Aquesta xifra va creixent i dóna molta força a l'hora d'encarar la protesta. A la darrera reunió es van adherir 76 persones. La propera reunió és el dimarts 15 de novembre.

Veieu també el retall d'Ona la Torre.

EL RADAR A TAC 12


Novetats del tema radar. És una notícia que està molt bé, llàstima que no es doni veu a l'altra part, la dels afectats. Tindríem les dues versions dels fets. L'altra part té arguments molt forts, es podrien explicar, no? Estaria bé.

dimarts, 8 de novembre de 2011

LA PLATAFORMA ESCULL ELS REPRESENTANTS PER REUNIR-SE AMB L'AJUNTAMENT

Aquest vespre, a ca l'Astut, ha tingut lloc la reunió de la Plataforma amb la presència de més de 70 afectats. La sala ha quedat petita i en properes ocasions es demanarà un local més gran. La reunió ha servit per posar en comú la recollida de dades i casos. També s'ha fet un resum del pas de representants de la Plataforma per diferents mitjans de comunicació. La Plataforma està preparada per trobar-se amb els representants de l'Ajuntament.
Cal dir que la reunió ha estat molt amena i han estat diversos els afectats que han pres part en els debats. La composició social de la Plataforma és molt variada i ha aconseguit aglutinar els esforços de tots plegats per trobar una solució. En el transcurs de la reunió s'han recollit les dades dels veïns i veïnes assistents.Tac 12 ha pres imatges i declaracions a afectats.

SOBRE LA PLAÇA Mn JOAQUIM BORONAT

DARRERES NOVETATS

Veieu Notíciestgn, el Punt i TV3.

http://www.tv3.cat/videos/3793970/Telenoticies-comarques--Tarragona--08112011

BAIX GAIÀ!

Aquests mesos s'han retirat 14 tones de runa dels camins del Baix Gaià, Altafulla ha abandonat el Consorci Turístic del Baix Gaià, s'ha creat la Taula de Regidors i Regidores de Cultura i de Festes del Baix Gaià, el Patronat de Turisme de Torredembarra promociona a Andorra la Ronda Verda del Baix Gaià i el nostre municipi, veieu les novetats literàries del Baix Gaià i va tenir lloc la segona nit dels premis turístics del Baix Gaià. I veieu la nostra primerenca proposta de mancomunació de serveis per al Baix Gaià.

dilluns, 7 de novembre de 2011

DIMARTS ES REUNEIX LA PLATAFORMA D'AFECTATS

Demà dimarts hi ha prevista una reunió d'afectats pel radar (bar l'Astut a les 20h).

Un representant de la Plataforma serà demà a la Cadena Ser i altres mitjans. Avui la Plataforma ha estat entrevistada a diferents ràdios.
S'està fent una recollida de les dades dels afectats. Avui dilluns al vespre la Plataforma enganxarà cartells informatius pel poble (a les 21'15h a la Pl. de la Font).
Avui dilluns han entrat per registre la petició de reunió amb l'Ajuntament.
El correu de la Plataforma: multes.tdb@gmail.com

SOLIDARITAT AMB EL TIBET


Ens arriben notícies molt tristes del Tibet, on continua l'ocupació xinesa, Estat on ara tothom s'emmiralla i vol invertir els seus diners. La bandera del Tibet està prohibida. Volem mostrar des d'aquí la nostra solidaritat amb el Tibet penjant la seva bandera al nostre bloc.

L'EQUIP DE BOI RUIZ

 • Els vincles de l'equip de Boi Ruiz amb la sanitat privada a l'Ara.
 • Segons els càculs oficials el dèficit de Catalunya respecte Espanya representava el 8,4% del PIB l'any 2009. Això suposa que cada català paga a Espanya 2.329 euros que no tornen al nostre país. Una família de 4 membres està pagant a Espanya 9.316 euros cada any que no tornen.

diumenge, 6 de novembre de 2011

MULTES ABUSIVES

Descarrega't el document i passa´l! Propera reunió de la Plataforma d'Afectats: dimarts a les 20h. Veieu el retall del Tot Tarragona, Tarragona21, el Mònic, el bloc del Lluís i Diari de Tarragona. Més informació: baixgaia.lluis@gmail.com

dissabte, 5 de novembre de 2011

divendres, 4 de novembre de 2011

PLATAFORMA D'AFECTATS PEL RADAR

Dimecres al vespre va tenir lloc la reunió de la Plataforma d'Afectats per les multes indiscriminades que la policia local està posant amb radars mòbils amb un afany clarament recaptatori. En aquesta reunió es van decidir els punts a reivindicar tot recollint els arguments a defensar davant una possible reunió amb l'Ajuntament. En aquests moments s'està polint el document.

dijous, 3 de novembre de 2011

ON ÉS LA DINAMITZACIÓ ECONÒMICA?

Els regidors de l'Alternativa van ser a Ona la Torre en un programa d'entrevistes. Allí van preguntar obertament on eren les mesures de dinamització econòmica que havien promès els partits que formen part del gobern municipal. La darrera cirereta és la concessió del servei de neteja de les escoles a una empresa de Madrid. L'equip de govern ha aprovat unes ordenances fiscals que contemplen la rebaixa de l'ICIO amb l'objectiu d'incentivar la construcció. Però abans no hauríem de fer funcional el servei d'urbanisme de l'Ajuntament? Hem de saber que aquest servei que ens costa tants diners al poble està tardant fins a tres mesos per a concedir permisos d'obra menor.
Els regidors van posar l'accent en la necessitat de perfilar actuacions de millora urbanística. Per un costat tenim l'aparcament del carrer Filadors buit i la zona verda del carrer Lleida plena de cotxes. Per un altre, tenim la plaça del damunt de l'aparcament del carrer Filadors abandonada i amb una estètica deplorable. Finalement, la plaça Mn Joaquim Boronat es troba també en un estat lamentable, amb una font que no funciona.
D'altra banda, els nostres regidors van denunciar la campanya de multes de trànsit que tenen un objectiu clarament recaptatori i no pas dissuassiu.

dimecres, 2 de novembre de 2011

PLAÇA DE LA FONT

 • Aquests dies de pluja hem pogut veure la plaça com si fos una bassa, amb quasi més d'un pam d'aigua entollada. Les reixes per on s'ha d'escolar l'aigua no xuclen res (o quasi). Després d'haver fet dos cops la plaça... no pensa dimitir ningú?
 • I novetats al Gaià. Veieu el bloc de Salvem el Gaià.