dijous, 26 d’abril de 2012

dimecres, 25 d’abril de 2012

MOCIÓ SOBRE L'ESTAFA DE LA CAIXA

"ABG demana la solidaritat de l'Ajuntament de Torredembarra amb els veïns afectats per les participacions preferents de les entitats financeres

Volen instar a les entitats financeres que presten serveis d'inversió a comportar-se amb “diligència i transparència” (...) Veieu la notícia a Ona la Torre.

diumenge, 22 d’abril de 2012

VARIS!

 • L'Estat espanyol es posiciona al costat de Repsol i ho fa des d'un punt de vista nacionalista. Diu al món: Repsol és espanyola. Avui no opinarem del tema. Però donem una xifra per a fer pensar sobre les trifulgues nacionalistes en època de globalització (sobretot de l'especulació financera): L'accionariat de Repsol està participat en un 42% per fons d'inversió estrangers i en un 9,49% per Pemex (empresa "mexicana"). Part de la seva activitat financera passa per paradisos fiscals (no tributa a Espanya, vaja).
 • http://aturemeurovegas.wordpress.com/
 • L'Estat espanyol retalla enguany deu mil milions d'euros en sanitat i educació.
 • Pablo Planas és el nou cap d'informatius de Com Ràdio, la ràdio de la Diputació de Barcelona. Planas havia dirigit mitjans d'extrema dreta com Libertad Digital.
 • Tornem a Repsol. No entrarem a opinar però el màxim accionista de Repsol és la Caixa. Quan la Caixa va liderar l'estafa de les preferents per capitalitzar CaixaBank no va sortir l'Estat espanyol a defensar els espanyols. Com és que ara sí? Com és que defensa Repsol en nom dels espanyols?
 • El context social í econòmic té a veure amb els resultats acadèmics dels infants. Mireu l'article de Gregorio Luri. Quan en parlem?
 • 640.000 aturades/ts a Catalunya. Parlem?

divendres, 20 d’abril de 2012

PROHIBIDA LA PROTESTA DE DISSABTE

Darrer comunicat de la PAR:
"LA MARXA LENTA DE VEHICLES, PROHIBIDA

La plataforma convoca una roda de premsa demà dissabte, a les 12h, a la Plaça de la Vila
Avui hem rebut la comunicació de la Direcció General d'Administració de Seguretat del Departament d'Interior, i ens diu que “no acrediteu en el present cas la concurrència de causes extraordinàries i greus que justifiquin la urgència de la convocatòria i que permetria que l'esmentada comunicació és presentés amb una antelació de 24 hores”.
La comunicació de la PAR es va fer el 18 d'abril, quatre dies abans de la convocatòria. Un període habitual que ja s'havia utilitzat en altres actes i que, des de la mateixa Direcció General d'Administració de Seguretat del Departament d'Interior, sempre ens havien dit que fent la comunicació dos dies abans, ja era suficient i legal.
Des de la plataforma creiem que la prohibició és una mesura iniciada des del mateix ajuntament de Torredembarra, ja que les resolucions del Departament d'Interior es basen, habitualment, en informes que demanen a la Policia Local.
RODA DE PREMSA
Demà dissabte, a les 12h, oferirem una roda premsa a la Plaça de la Vila per informar l'actual situació de les multes, l'acció jurídica i les noves accions al carrer."

LA PLATAFORMA CONVOCA MOBILITZACIONS PERQUÈ L'AJUNTAMENT NO HAVIA RETIRAT LES MULTES QUE HAVIA PROMÈS

Les mobilitzacions continuen tot i que l'Ajuntament ha rectificat i ha retirat una part de les multes. Veieu els retalls de premsa.

dijous, 19 d’abril de 2012

SANT JORDI

Dilluns que ve, 23 d'abril, muntem una parada informativa a la plaça "de les Monges". Tots els veïns que volgueu participar estant a la parada cal que envieu un correu a: alternativabg@gmail.com. Parlarem de l'estafa de les preferents, de la marxa pel riu Gaià, de les properes mobilitzacions pel radar, del preu de l'aigua i de moltes coses més. Fem poble! Participa!

dimecres, 18 d’abril de 2012

diumenge, 15 d’abril de 2012

VARIS

 • Article molt interessant del Josep Ramoneda a l'Ara.
 • Ja és al carrer el butlletí electrònic setmanal número 490 de l'Alternativa Baix Gaià (per subscriure't gratuïtament cal que enviïs un correu a alternativabg@gmail.com).
 • El Govern de la Generalitat congela nous concursos d'ITV... Volem l'aigua clara?
 • Ens parlaven de la cultura de l'esforç i ara fan una amnistia fiscal per als grans defraudadors!
 • El ministre de Justícia ha entregat la creu d'honor a l'assessor jurídic de la Caixa, una de les entitats financeres implicades en l'estafa de les preferents!
 • La Generalitat reduirà els diners per a les escoles bressol. Ensenyament deu 11 milions d'euros per a escoles bressol.
 • Redueixen el pressupost de l'estat en foment de l'ocupació un 21%.