divendres, 31 d’agost de 2012

11 DE SETEMBRE

La Gaianada denuncia que "el govern de CiU-PP-GIT fa coincidir la ofrena floral de l' #11S2012 amb les manifestacions de #Reus i Barcelona" via twitter.

dimecres, 29 d’agost de 2012

CARRER JOAQUIM TORRENS

Els terrenys abandonats del carrer Joaquim Torrens i rodalies són un cau de mosquits, un perill pels incendis i envaeixen les voreres. Perdoneu, però algú ho havia de dir!

dilluns, 27 d’agost de 2012

5 de SETEMBRE

dimecres, 22 d’agost de 2012

TORREDEMBARRA INCOMPLEIX LA MOCIÓ APROVADA SOBRE ELS ESPAIS PER A PENJAR CARTELLS DE LES ENTITATS

El ple municipal de Torredembarra va aprovar fa molts mesos una moció de l'Alternativa per tal d'instal·lar a tots els barris panells on poder enganxar cartells anunciant actes o informació en general. Després de molt de temps no només no s'han instal·lat aquests espais sinó que se n'han retirat alguns. Hi ha barris que no poden conèixer les convocatòries de les associacions.

dilluns, 20 d’agost de 2012

EUROVEGAS NO

  • Podeu aconseguir banderoles contra Eurovegas a l'Auca Taverna (pl. Vila-Torredembarra).
  • En aquest enllaç trobareu el cartell de les barraques 2012.
  • El futur era de tots:

divendres, 17 d’agost de 2012

HO HEM ACONSEGUIT!

Avui hem pogut veure que a Muntanyans I han retirat la caseta de la immobiliària que hi havia abandonada i que feia temps denunciàvem des de l'Alternativa.


dijous, 16 d’agost de 2012

divendres, 10 d’agost de 2012

SOLIDARITAT AMB EL SENYOR JUAN


Avui divendres una colla d'indignats ha tornat a concentrar-se davant de Correus, on hi ha l'oficina d'Unim que va estafar al senyor Juan a través de les preferents. A part dels manifestants hem pogut veure tres policies municipals, un policia de paisà i una dona fent fotografies amb una càmera molt potent des d'un balcó del davant. Han fet molt bé la seva feina, amb discreció i esperit de servei. Però una cosa: els culpables de l'estafa no eren els ciutadans que vigilaven.

REUNIÓ AMB L'ANC

El 7 d'agost ens vam reunir a l'Auca amb una comissió de la secció local de l'Assemblea Nacional de Catalunya. Tot i que seguim amb simpatia el moviment i que alguns membres de l'Alternativa hi participen a títol individual, la reunió va servir conèixer molt millor l'activitat d'aquesta gran plataforma. Entre els punts tractats cal destacar el repàs a les seves properes accions. Veiem-ne algunes: Parades informatives a events esportius que tindran lloc al municipi, distribució d'estelades, presentació pública de l'entitat el 7 de setembre, organització d'autobusos per anar a la manifestació de l'11 de setembre, etc. Des d'aquest espai volem fer una crida al poble de Torredembarra a la participació a tots els actes i reunions de l'Assemblea Nacional de Catalunya.

dimecres, 8 d’agost de 2012

REUTILITZEM EL LLIBRES D'ESO

Bon dia! Avui l'Auca (plaça de la Vila) inicia campanya de recollida de llibres d'ESO de 2ª mà. Fem front a la crisi!

dimarts, 7 d’agost de 2012

AVUI DIMARTS, REUNIÓ

Avui dimarts 7 d'agost a les 20h l'Alternativa es reuneix amb una entitat de la vila. Sou convidats a participar-hi. A l'Auca, a la plaça de la Vila. (Allí podreu trobar el nostre butlletí mensual en format paper.)

dimecres, 1 d’agost de 2012

DIVENDRES, CONCENTRACIÓ PER LES PREFERENTS

Hem llegit al mur del Pau aquesta convocatòria:
"CONCENTRACIÓ AQUEST DIVENDRES 3 D'AGOST, davant LA CAIXA UNNIM, en solidaritat amb el senyor Juan, que porta ja gairebé tres setmanes, manifestant-se en solitari reclamant el seus diners. El senyor Juan, es un dels milions d'afectats per les participacions preferents, per això, ens unirem a la seva causa aquest divendres a les 11. Esperem que poguem despertar les mateixes ganes que te el senyor Juan de lluitar cada dia , i que mes persones afectades perdin la por, o la vergonya, de sortir al carrer a reclamar el que es seu. COMPARTEIX.". Feu córrer la veu!

ELS TORRENCS QUE PARTICIPEN DEL "NO VULL PAGAR" REBEN LES PRIMERES DENÚNCIES

El Servei Català de Trànsit ja ha tramitat més de 12.000 denúncies per la campanya No Vull Pagar.
I varis: