dilluns, 29 d’octubre de 2012

CONFIRMAT: PP-CIU I GIT PUGEN ELS IMPOSTOS

Veieu la crònica a BaixGaià.cat.

"... Ardèvol ha reconegut que l'augment és excessiu, però que cal tenir en compte que la pujada dels preus també afecta al consistori, de manera que no han tingut més remei que efectuar-la.  A més a més, ha respòs una demanda que va fer ABG ara fa uns mesos afirmant que a partir d'ara l'ajuntament podrà fer un informe favorable a les famílies que acreditin problemes econòmics per tal de pagar el rebut de l'iBI en més mensualitats que ara. (...)
El portaveu d'Alternativa Baix Gaià, ha criticat que s'augmenti l'import de l'iBI sense fer una revisió del cadastre i ha proposat que les ordenances anessin acompanyades d'un esborrany dels pressupostos deñ proper any que reflectissin "polítiques d'estalvi reals en un moment tan complicat per moltes famílies torrenques".  ABG ha aportat la dada que si a l'any 2007 Torredembarra tenia 600 aturats, ara en té més de 1.500. (...)" Font: BaixGaià.cat. Per cert, la foto de la notícia és espectacular: no hi ha ningú de públic.

dissabte, 27 d’octubre de 2012

ON ÉS LA BONIFICACIÓ PER RECICLAR BÉ?

El 29 de febrer s'acabava el plaç per sol·licitar la bonificació del 10% de la taxa d'escombraries. Aquesta possibilitat la tenien les cases del nucli antic, on es fa el porta a porta. Una sèrie de vigilants ambientals miren quines famílies reciclen i quines no. Calia entregar llavors una sèrie de documentació i esperar. Estem a 27 d'octubre i ... res! Ens han tornat a enganyar! Titulars i titulars als seus mitjans de comunicació però la realitat és aquesta. No han complert amb les bonificacions. Veieu la notícia d'aquest bloc del mes de febrer amb tots els detalls. 

ESTEM PREPARANT EL BUTLLETÍ MENSUAL DE L'ALTERNATIVA

Com bé sabeu, a part del butlletí digital setmanal, l'Alternativa edita una revista mensual en format paper. El número del mes de novembre sortirà d'aquí a una setmana. Quins temes creieu que hi haurien de sortir? 
alternativabg@gmail.com 

Twitter: "@LluisSunye"

Facebook: "Lluís Suñé´" o "Jordi J. Roig"

PUJARAN ELS IMPOSTOS EN TEMPS DE CRISI PROFUNDA A TORREDEMBARRA?

Mentre la ciutadania s'organitza per demanar que s'actualitzi l'IBI tenint en compte la caiguda del preu de l'habitatge, l'Ajuntament prepara una nova pujada d'impostos. La ciutadania demana revisar el cadastre i rebaixar el preu de l'IBI. Què farà l'equip de govern de CIU-PP-GIT? Dilluns tindrem la resposta.
(si voleu adherir-vos a la plataforma per un IBI just podeu signar a l'Auca i a la Traviesa)

EL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC SETMANAL DE L’ALTERNATIVA BAIX GAIÀ ARRIBA AL NÚMERO 500


El butlletí va néixer l’any 2003 com una eina de participació i decisió d’un col·lectiu ampli amb ganes d’explorar noves formes de fer política. Veient la crisi dels partits tradicionals i la manca de suport a les iniciatives ciutadanes va néixer l’Alternativa. Des de llavors, cada setmana se socialitza tota la informació que genera el col·lectiu i es comparteixen documents i convocatòries del conjunt de moviments socials de la comarca. El butlletí és una eina creada i distribuïda en xarxa. La seva continuïtat està garantida almenys fins el 2014.
Si el voleu rebre de forma gratuïta podeu escriure a alternativabg@gmail.com.

NEIX "REACCIONA"


Veieu la notícia a BaixGaià.cat.

dilluns, 22 d’octubre de 2012

LA GENERALITAT I L'ESTAT (CIU i PP) POSEN TOTES LES TRAVES POSSIBLES ALS EMPRENEDORS


  • Entrevista genial a l'Ara a l'Anna Mercadé (directora de l'Observatori de la Dona de la Cambra de Comerç).
  • I... Feijóo (PP) va fer servir el jet privat d'un empresari per viatjar a l'Argentina i l'Uruguai per demanar el vot als gallecs que hi viuen. Rajoy va emprar un avió militar (pagat per tots) per assistir al míting de final de campanya del Pp a Galícia. La Junta Electoral ha condemnat 9 vegades a Feijóo per posar la Xunta al servei del PP. Feijóo ha gastat 13 milions d'euros en subvencions a mitjans de comunicació propers al PP. Veieu l'Ara de diumenge.
  • L'atur juvenil arriba al 51%. 
  • 10.000 joves catalans han emigrat per treballar a l'estranger. 9 catalans marxen cada dia del país.

dissabte, 20 d’octubre de 2012

SENYORES/ES DE CIU, DEL PP I DEL GIT: AIXÒ ÉS UNA VERGONYA

Per què ells poden tenir les seves escombraries al carrer de manera permanent i nosaltres hem de reciclar? Com es pot permetre aquesta caseta abandonada i les estructures de blocs de pisos a mig fer?

23 d'OCTUBRE


JA SOM 300 ADHERITS A LA PLATAFORMA CIUTADANA PER UN IBI JUST

Ja portem més de 300 signatures... Ja has signat? A Torredembarra cal fer una seriosa reflexió sobre els impostos que paguem. Si el preu de l'habitatge baixa l'IBI no pot pujar.

dissabte, 13 d’octubre de 2012

URGENT!


A ona-latorre.cat podem llegir el següent comunicat:
"Comunicat urgent de l'Ajuntament de Torredembarra
Referent a visites fraudulentes en nom de la companyia d'aigües Sorea
Davant les queixes i avisos, emesos per part de diversos veïns del municipi, sobre visites rebudes als seus habitatges per part de persones que, en nom de la companyia d'aigües Sorea, ofereixen els seus serveis, l'Ajuntament informa que, en cap cas, aquestes persones no pertanyen a Sorea i que, per tant, les persones que rebin aquestes visites haurien de rebutjar els serveis, suposadament fraudulents, que ofereixen.
Per a més informació podeu dirigir-vos a la Policia Local de Torredembarra, telèfon 977 64 60 05 o a la Companyia d'aigües Sorea, telèfon 977 64 22 01"
No l'hem trobat a Torredembarra.cat i pensem que estaria molt bé que hi fos.

CRÒNIQUES

Un retall de la Sexta.
Facebook esborra la notícia de Vilaweb de la concentració feixista de Montjuïc. Le Monde ha recollit la crònica de la manifestació.
I veieu la CNN, que parla de Catalunya.

divendres, 12 d’octubre de 2012  • Els ciutadans ens preguntem com és que Espanya pretén enfonsar el seu propi país. Cada declaració, cada ajuda als bancs, cada mesura per precaritzar el treball, cada atac a Catalunya... enfonsen més i més a l'Estat.

  • Entrevista a Tepper a Singulars. Déu ni do la que deix anar sobre les preferents. Com és que els responsables no estan a la presó?


  • "Le jour du 14 juillet
Je reste dans mon lit douillet
La musique qui marche au pas
Cela ne me regarde pas"
Georges Brassens

dijous, 11 d’octubre de 2012

NO HI PODÍEM HAVER POSAT ARBRES?!

El ple municipal va aprovar una moció de l'Alternativa a favor de remodelar la plaça Mn Joaquim Boronat. A partir d'aquí, el joc dels despropòsits: sense consultar als partits, ni a les entitats, ni als veïns fan una actuació. Han tret la font que no funcionava. No hi podien haver posar arbres? I un espai de joc per a la canalla?

PLANTEM CARA A LA CRISI (I ALS SEUS CULPABLES)


LA DESFILADA COSTARÀ VORA 1 MILIÓ D'EUROS

Veieu l'enllaç a l'Ara. Per cert, els organitzadors de la manifestació espanyolista del dia 12 han posat enganxines a cotxes de la Torre. Una mostra del seu civisme...