divendres, 31 de maig de 2013

dijous, 30 de maig de 2013

EL GOVERN DE L'ESTAT VEN PER 500.000 EUROS PERMISOS DE RESIDÈNCIA

Veieu la notícia a aquest enllaç. Preguntaran pels antecedents penals dels que compraran la ciutadania? Serà una nova manera de blanquejar diner negre?

dimecres, 29 de maig de 2013

AVUI DIMECRES, REUNIÓ DE LA PLATAFORMA DE SUPORT AL LLUÍS

Número de compte per recollir diners: 0081 0321 51 0006517362
Hastag de twitter: #lluisabsolucio
Propera reunió de la plataforma: dimecres 29 de maig a les 20:30h a l’Auca Taverna.
http://lluisabsolucio.blospot.com

diumenge, 26 de maig de 2013

LLUÍS ABSOLUCIÓ!

Número de compte per recollir diners: 0081 0321 51 0006517362
Hastag de twitter: #lluisabsolucio
Propera reunió de la plataforma: dimecres 29 de maig a les 20:30h a l’Auca Taverna.

dimecres, 22 de maig de 2013

LLUÍS ABSOLUCIÓ!

Avui dimecres a les 20:30h es reuneix la plataforma de suport al Lluís. Us animem a participar i a fer pinya. Si ens toquen a un, ens toquen a tots!

dilluns, 20 de maig de 2013

EL RIU S'APROPA A ARDENYA


La darrera notícia que vam donar sobre el Gaià explicava que l'aigua ja arribava al Molí de Fortuny. Doncs bé, dissabte vam poder comprovar com s'apropa a Ardenya. Ara és a tocar del camí que ve d'Ardenya, travessa el riu i arriba a la Xaconera. El Gaià és a 1,7 km del Catllar i a 2,8 de la Riera de Gaià.

"DELOITTE TRIPLICA INGRESSOS AMB EL GOVERN DE CIU"

Veieu la notícia a Media.cat.

divendres, 17 de maig de 2013

NOVA ACTUACIÓ DE CIU-PP-GIT EN CONTRA DE LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ


El ple municipal del mes de maig CIU-PP-GIT van votar en contra de la moció que demanava pagar els impostos municipals a l'Agència Tributària Catalana. També van impedir debatre la moció de Reacciona sobre els desnonaments. La policia va intervenir per retirar l'estelada situada als escons dels regidors de l'Alternativa Baix Gaià i per identificar un membre de Reacciona que enregistrava el ple amb càmera de vídeo. La retirada de l'estelada es va fer a petició del regidor del PP perquè la considera "no constitucional i fora de la llei", tal i com es va fer ressò el diari digital BaixGaià.cat. Els partits de l'oposició vam acabar abandonant el ple davant les noves retallades de la llibertat d'expressió.ELS SILENCIS MEDIÀTICS DEL 2013

Veieu l'anuari.cat.

divendres, 10 de maig de 2013

RETALLS DEL DIA

  • El 3 24 s'equivoca amb un detall de la notícia que donava sobre el proper judici al Lluís. Diu que, acompanyant l'article, hi va posar un cartell. Matisem: era un acudit.
  • Ahir vam rebre molts suports d'arreu de Catalunya (i amenaces i insults realitzats des d'Espanya).
  • Avui el Diari de Tarragona es va ressò de la creació de la plataforma de suport al Lluís. Ahir ho van fer Baixgaia.cat i Tarragona21.com.
  • La premsa de dretes continua donant volada a una pretesa campanya d'apadrinament que es va inventar un mitjà de comunicació de Barcelona d'extrema dreta arran de l'acudit publicat al blog. Veieu el titular d'Extremadura4.com. Els comentaris que deix publicar el mitjà són d'escàndol i injuriosos. Però aquí la justícia no és igual per a tothom. Recordem: el post del blog era un article sobre les balances fiscals. La imatge que l'acompanyava era un acudit dels que corren per internet. La resta, mentides.

dimarts, 7 de maig de 2013

L'ALTERNATIVA DEFENSA L'ÚS GRATUÏT DELS ESPAIS MUNICIPALS PER PART DE LES ENTITATS

L'esborrany que ha preparat l'equip de govern municipal per tal de regular l'ús dels espais municipals, com ara la sala de reunions del Casal Municipal, preveu fer pagar a les entitats quantitats força elevades. L'Alternativa defensarà la seva gratuïtat.

dilluns, 6 de maig de 2013

diumenge, 5 de maig de 2013

AL WEB MUNICIPAL NO HI CONSTEN ELS SOUS DELS REPRESENTANTS POLÍTICS NI DELS TREBALLADORS

L'Alternativa proposa un exercici de transparència: que el web municipal reculli el sou de tots els treballadors municipals, dels regidors, de les empreses que donen els serveis municipals privatitzats a la Torre (aigua, escombraries, etc.).
També volem saber de manera anual els sous dels directius de les empreses que donen serveis municipals que s'han privatitzat. També volem que es posin al web el marge de benefici anual d'aquestes empreses.
L'Alternativa també proposa que cada mes es pengin al web les gratificacions, les productivitats i les hores extres i el motiu pel qual s'han pagat.
 Podeu trobar el web municipal en aquesta adreça www.torredembarra.cat i no hi trobareu res de tot això.

dissabte, 4 de maig de 2013

TRANSACCIONS IMMOBILIÀRIES

L'any 2012, la majoria de mesos, les transaccions immobiliàries realitzades a Torredembarra van superar les del 2011 però resten molt lluny de les xifres d'abans de la crisi. La majoria de transaccions van ser en el mercat de segona mà. Font: Foro-Ciudad

dijous, 2 de maig de 2013