dimecres, 21 d’agost de 2013

A partir de l'1 d'octubre l'estació de Torredembarra es quedarà sense personal per les tardes i vespres

L'Alternativa Baix Gaià denuncia que a partir de l'1 d'octubre, l'estació de #Torredembarra es quedarà sense personal per les tardes i vespres.L'Alternativa Baix Gaià exigeix a l'Aj.untament de #Torredembarra que pressioni a @Adif_es @Renfe per garantitzar el servei amb persones a l'estació.

dimecres, 14 d’agost de 2013

APUNTEU-VOS AL DINAR DE L'11 DE SETEMBRE!

Trobareu tota la info a http://lluisabsolucio.blogspot.com!

Un veí ens fa arribar una denúncia: "Han tret el servei d'una de les dues ambulàncies que tenia tot el Baix Gaià!! A partir del 22 de setembre només hi haurà una ambulància per atendre tots els pobles de la comarca!!"

QUI FINANCIA CIUTADANS? D'ON TREUEN ELS DINERS PER OMPLIR TOTES LES CIUTATS DE CARTELLS? D'ON TREU ELS DINERS UN PARTIT QUE NO TÉ MILITANTS? RECORDEU QUE EL DIPUTAT DE CIUDADANOS PER TARRAGONA VIU A BARCELONA

La #ViaCatalana és un camí cap a la independència. Som un poble amb ganes de #llibertat. Omplim els trams, omplim-nos d'il•lusió!

Uns pares ens fa arribar una queixa: "A l'escola de música de #Torredembarra demana als alumnes que comprin flautes travesseres de... 700€!" Servei públic dirigit als rics?

dijous, 8 d’agost de 2013

FA ANYS QUE NO ES PINTA (DE BLANC) EL PAS ENTRE EL PASSEIG DE LA SORT I LA MARTINETAAHIR HI VA HAVER RETARDS AMB ELS TRENS DEL MATÍ
L'estació abandonada, donant un mal servei als treballadors, que es desplacen de casa a la feina, i donant una imatge lamentable i tercermundista als turistes. Els trens circulen amb retard. Tot va començar a funcionar fatal des que el servei es va privatitzar. Ens van enganyar: ens van dir que funcionari millor i que seria més barat. Quan cobren els directius d'ADIF i RENFE?

divendres, 2 d’agost de 2013

BUTLLETÍ DEL MES D'AGOST DE 2013


Podeu aconseguir un exempar gratuït en paper passant per l'Auca, a la plaça de la Vila.

L'AJUNTAMENT ANUNCIA UNA FIRA MEDIEVAL... AL PASSEIG MARÍTIM!

No és broma. Aquí teniu l'enllaç de la notícia. Les fires són un recurs econòmic i turístic però també una oportunitat per reivindicar i donar a conèixer el nostre patrimoni. Però a l'època medieval el passeig i cal Bofill eren... aiguamolls! Amb aquesta fira es demostra, una vegada més, la improvisació i l'abandonament turístic del nucli antic (medieval!).

INSISTIM: QUÈ HI FA LA GRUA MUNICIPAL A LA PLAÇA DE LA VILA? LES FOTOS SÓN D'AVUI DIVENDRES PEL MATÍ


 I insistim: pensem que la plaça de la rectoria és de les més boniques del poble. No hauria de ser un aparcament de la policia local!

ELS VEÏNS I LES VEÏNES DEL CARRER FRANCESC GUAL DEMANEN PAPERERES

Els veïns d'aquest carrer demanen que l'Ajuntament instal·li papereres a la zona ja que es tracta d'un lloc transitat on els estudiants surten a esmorzar. Papers i plàstics circulen a la velocitat del vent, amunt i avall. No hi ha ni una paperera!