dimecres, 30 d’octubre de 2013

DISSABTE!

Quedem a l'Auca dissabte a les 12h
del migdia. Parlem d'impostos i de l'escàndol del govern de la dreta a Torredembarra.

(dilluns que ve ciu+pp+git tornen a pujar els impostos)

diumenge, 27 d’octubre de 2013

L'EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES NO ES POT VISITAR EL CAP DE SETMANA

Recentment, l'Ajuntament ha inaugurat una exposició de fotografies antigues de la vila. El muntatge ha anat a càrrec d'una empresa privada. Aquest dissabte pel matí l'exposició estava tancada. Els turistes i els torrencs que encara tenen feina no la podran visitar.

dimecres, 9 d’octubre de 2013

ENS ANOMENEN EN UN LLIBRE

Ens anomenen al llibre Candidatures alternatives i populars a Catalunya publicat per Icaria. Ens ha fet il·lusió.

diumenge, 6 d’octubre de 2013

POSEN TRAVES A ALGUNES ENTITATS

Ens arriben queixes de dues entitats que darrerament han intentat organitzar activitats. Les dues s'han trobat amb un nivell d'exigències legals que fa impossible desenvolupar els seus respectius actes culturals. L'Ajuntament els ha demanat assegurança, seguretat privada, policlins, etc. Nosaltres ens fem dues preguntes: s'està tractant igual a totes les associacions? Això és fomentar l'associacionisme?

dijous, 3 d’octubre de 2013

L'ALTERNATIVA VA DENUNCIAR PÚBLICAMENT EL PROJECTE CASTOR EL 2008

El projecte CASTOR, impulsat per Florentino Pérez, pretén emprar un antic jaciment de petroli situat sota el mar, entre Vinaròs i Alcanar, per emmagatzemar gas. Els moviments socials van denunciar els perills que això comportava. Ara que ja s'han injectat milers de litres de gas hem pogut comprovar els seus efectes: la costa tarragonina ha patit centenars de terratrèmols en poques setmanes. El dos d'octubre per la nit es va sentir fins i tot a Torredembarra. El març del 2008, EUROPA PRESS va entrevistar al Lluís. Les seves declaracions van ser molt clares: "No s'acceptarà cap projecte, sigui quin sigui, a les comarques tarragonines, sense el consens del territori, perquè ja n'hi ha prou d'agressions de les administracions contra la gent dels pobles". 

dimecres, 2 d’octubre de 2013

EL CAMÍ DE L'ERA ESTÀ MAL SENYALITZAT

Pujant pel camí de l'Era, a mà esquerra, trobareu una zona reservada. Són aparcaments destinats a l'Ajuntament i la policia. La grua es fa un fart de retirar cotxes de la zona cada dia. El fet que caiguin en el parany tants usuari demostra que no està prou senyalitzat. Valdria la pena que l'esperit de servei que ha de guiar la policia i la regidoria corresponent posés mans a l'assumpte.