divendres, 28 de febrer de 2014

L'ESTACIÓ DE TREN I EL PAS SOTERRAT, AQUEST DISSABTE
La màquina no funcionava, a la guixeta no hi havia ningú i els revisors no van passar en tot el viatge fins a BCN. L'Ajuntament manté el pas soterrat del passeig de la Sort abandonat des de fa mesos. El pas elevat del passeig de la Sort està tancat al pas dels vianants i l'Ajuntament no informa tot i que fa un munt de dies que està així.

Els regidors de ‪#‎Torredembarra‬, menys els de l'ABG, havien estat convocats a la reunió amb el Consell Comarcal i Alcaldes per tractar el tema de l'estació

dijous, 20 de febrer de 2014

DISSABTE, "ARA NO TOCA" RECOLLIRÀ SIGNATURES DE SUPORT A LES AL·LEGACIONS DELS PRESSUPOSTOS MUNICIPALS APROVATS PER LA DRETA TORRENCA

28% d'aturades/ts a Torredembarra i no dimiteix cap regidor del govern.
El sou de l'alcalde supera el que marca la llei.
Ens apugen els impostos i aproven uns pressupostos que serviran per seguir malgastant els diners de totes/ts.

dijous, 13 de febrer de 2014

QUÈ HAN FET PP-CIU-GIT PER L'ESTACIÓ DURANT AQUESTS ANYS?

L'ALTERNATIVA BAIX GAIÀ COMPARTEIX L'OBJECTIU DEL CONSISTORI PER DEMANAR UNA NOVA ESTACIÓ PER TORREDEMBARRA, PERÒ ES PREGUNTA QUÈ HAN FET CIU I PP DURANT AQUESTS ANYS DE GOVERN LOCAL. L'ABG RECORDA QUE CIU I PP GESTIONEN EL GOVERN CENTRAL I EL GOVERN DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

Davant de la manifestació per una nova estació convocada per els grups municipals de CIU, PP i GIT, volem manifestar:

Que l'ALTERNATIVA BAIX GAIÀ ja va fer accions de denúncia de la situació de l'estació, i que llavors l'Ajuntament gestionat l'alcalde Masagué va ignorar.

Que l'ALTERNATIVA BAIX GAIÀ va ser membre fundador de la PLATAFORMA PER UN TRASPORT PÚBLIC I DE QUALITAT al Camp de Tarragona, i que una de les seves reivindicacions era exigir una nova estació i l'adequació del seu entorn, llavors, també ens vam trobar amb la passivitat del consistori.

Que en el PLA TERRITORIAL D'INFRAESTRUCTURES DEL CAMP DE TARRAGONA, l'Ajuntament de Torredembarra va proposar eliminar la via de tren amb el seu actual recorregut i desviar-lo paral·lel a l'autopista. És incongruent demanar a Madrid l'eliminació de l'actual recorregut i al mateix temps demanar una milionària inversió d'una estació. Cal aclarir el futur!

Que hi ha un acord de Ple on s'instava a crear una comissió formada per tots el partits polítics, per fer unitàriament gestions a les administracions per assolir l'objectiu de l'estació, i que a hores d'ara encara esperem ser convocats.

Quina utilitat, i influència, té el govern local format per PP i CIU, els mateixos partits que governen el Govern Central i el Govern de la Generalitat?. De moment cap!

L'alcalde de Torredembarra en declaracions d'avui en roda de premsa, diu que “emplaça a totes les forces a no fer electoralisme i a entendre que es tracta d'una reclamació de tot un poble”. Amb aquesta afirmació ja ens aclareix que l'objectiu de CIU, PP i GIT: encapçalar sols aquesta manifestació.

ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

13 de febrer de 2014

dimarts, 11 de febrer de 2014

DIMECRES 12 DE FEBRER, REUNIÓ DE LA "PLATAFORMA ARA NO TOCA" , A LES 20h, A L'AUCA

ARA TOCA SIGNAR EN SUPORT A LES AL·LEGACIONS PRESENTADES PER LA PLATAFORMA

Després de la manifestació el següent pas va ser redactar les al·legacions als pressupostos presentats per PP-CIU-GIT. Després les vam entrar per registre. Ara toca recollir centenars de signatures de veïns donant suport a aquestes al·legacions. On podeu signar? A l'Auca, a la plaça de la Vila. També podeu agafar carpetes per recollir signatures al vostre barri. Ara depèn de vosaltres.

diumenge, 9 de febrer de 2014

SI CADA ANY RECICLEM MÉS, PER QUÈ PUJA LA TAXA D'ESCOMBRARIES?

Cada any paguem més per la taxa d'escombraries. En canvi, l'Agència Catalana de Residus (Generalitat) premia als municipis que reciclen amb el retorn d'una part del cànon. Aquest retorn hauria de revertir en la factura que paguem els ciutadans, abarantint-la, és clar. Això no està passant a la nostra vila. Per què? Ho sap la Generalitat? On van a parar aquests diners?

EL SOU DE L'ALCALDE SUPERA EL QUE MARCA LA LLEI

L'Ajuntament de Torredembarra no ha facilitat les dades exactes del sou de l'alcalde al Diari de Tarragona però admet que supera el que marca la llei. (VEIEU EL DIARI DE TARRAGONA D'AVUI DIUMENGE)

VEÏNS DEL CARRER SANTA ROSALIA DENUNCIEN A TRAVÉS DE LA XARXA QUE ELS APARELLS D'AIRE DE CAL MAIAM S'HAN PASSAT TOT EL CAP DE SETMANA ENCESOS (I EL LOCAL TANCAT)

JA SABEM EL SOU DE LA REINA. ARA ENS MANCA SABER EL SOU DE L'ALCALDE I ELS SEUS REGIDORS

Mireu el sou de la reina al País. Impressionant, sense oposicions, sense res. Intenteu trobar el sou de l'alcalde de Torredembarra i dels seus regidors: www.torredembarra.cat. No hi són. Ens ho amaguen! Sous milionaris, amb diners públics, amagats de la ciutadania.

dissabte, 8 de febrer de 2014

dimarts, 4 de febrer de 2014

ELS VEÏNS DE L'AVINGUDA CATALUNYA DENUNCIEN ELS PROBLEMES DE CIRCULACIÓ DEL CARRER

Diversos veïns de l'avinguda Catalunya ens han fet arribar queixes que no són ateses a l'Ajuntament. Aquesta via és molt transitada i és una de les portes d'entrada de la vila. El doble sentit de circulació i l'estacionament de cotxes dificulten la mobilitat de cotxes, camions, peatons, ciclistes i autobusos. Els comerciants de la zona estan especialment queixos per l'enquistament del problema.

"ARA NO TOCA" A TAC 12