diumenge, 23 de març de 2014

AQUESTA TARDA ELS TRENS QUE PASSEN PER LA TORRE EN DIRECCIÓ BCN VAN PLENS A REBENTAR

No hi ha ni un seient lliure. Hi ha gent dreta per tot arreu. Els revisors cobren 7 euros als passatgers que van en aquests trens tercermundistes.

dijous, 20 de març de 2014

L'ALCALDE I EL REGIDOR DE TURISME SÓN A RÚSSIA PAGANT EL POBLE

ALGUNES INDICACIONS DE CARA A DISSABTE

Ahir al vespre es va reunir la plataforma Ara no Toca per tractar els detalls de la marxa de vehicles del proper dissabte. Aquestes són algunes de les indicacions que es van acordar:
1.- Quedar a les 10:30h, dissabte, a l'aparcament del carrer Mañé i Flaquer, on es fa el mercadet dels dimarts.
2.- Allí distribuirem distintius per tal que els vehicles puguin anar identificats.
3.- Es demana als assistents una actitud prudent i positiva. Penseu que serem molta colla i hem d'evitar qualsevol mena d'incident.
4.- ja som força cotxes apuntats però els que encara no ho han fet es poden inscriure a l'Auca o per correu electrònic.
5.- Si esteu dubtant a venir penseu on ha estat aquesta setmana l'alcalde (pagant el poble): a Rússia, en una fira de turisme.

dimecres, 19 de març de 2014

PUJA LA POBLACIÓ I TANQUEN UNA ESCOLA: SÓN UNS CRAKS!

PRIMER: tancar una escola és un pas enrere social. 
SEGON: amb l'excusa de la demografia, s'amaga una retallada descarada i immoral. 
TERCER: la Generalitat ha de invertir per fer el nou edifici escolar. QUART: sempre hem estat en contra de que MIRADES fos un calaix de sastre, on era, i encara és, el destí de molts nens fills de la immigració.
Cal evitar el tancament de MIRADES i cal potenciar polítiques que ajudin a la integració i formació dels nens i nenes, al marge del color de la pell, llengua, religió i origen. Les escoles han ser el reflex de la societat.
De moltes terres de moltes llengües, un sol poble!
(el retall de premsa és del Diari de Tarragona)

diumenge, 16 de març de 2014

dijous, 13 de març de 2014

DISSABTE!

L’ALTERNATIVA DENUNCIARÀ UN ABOCADOR IL·LEGAL AMB UNA NETEJA POPULAR

L’Alternativa Baix Gaià convoca a la ciutadania a participar aquest dissabte a una acció de neteja i de protesta

Dissabte 15 de març a les 10 del matí membres de l’Alternativa Baix Gaià i tots els veïns que ho desitgin faran una neteja de l’abocador situat a les Roques Planes, al costat de la caseta que porta inscrita el nom de Guimerà, al terme municipal de Torredembarra. L’acció durarà una hora i es col·locaran els voluminosos al costat de la carretera. Es demanarà a l’Ajuntament que es clausuri l’abocador.

Aquesta acció és iniciativa d’un particular, l’Albert Valls, que ja l’any 2010 va contactar amb l’ABG per tal de dur a terme una altra neteja. En aquella ocasió la zona denunciada va ser darrere del Pavelló dels Caus. (http://alternativatorredembarra.blogspot.com.es/2010/05/reivindiquem-lentorn-rral.html).

L’Alternativa Baix Gaià torna a reclamar a propietaris i administracions públiques l’arranjament de la zona rural de la vila. Torredembarra disposa de molts terrenys agrícoles abandonats. L’Alternativa proposa que se’ls doni un ús social, a través d’acords, per tal de millorar la imatge del municipi, donar la possibilitat de conrear la terra a qui ho desitgi (d’acord amb els propietaris) i guanyar espais de lleure per a visitants i veïns.

http://alternativatorredembarra.blogspot.com
alternativabg@gmail.com
https://twitter.com/LluisSunye
https://ca-es.facebook.com/lluis.sune
http://www.scribd.com/L'Alternativa
http://www.youtube.com/user/abgtorredembarra

dimarts, 11 de març de 2014

LA IDEOLOGIA DE CIUTADANS (C'S)

"El ideario de Ciutadans
El partido se dice de centroizquierda, pero se nutre de votantes de derecha y en Europa se alía con la extrema derecha". Veieu l'article sencer al País.

dilluns, 10 de març de 2014

ALTERNATIVA 533

3 de març de 2014
Butlletí setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ

NETEJA A L’ENTORN RURALLa neteja de la zona "Guimerà" de la zona rural de TDB és aquest dissabte, per denunciar els abocadors il·legals i la degradació de la zona rural de la vila.
Durarà una hora (que es pot allargar, entre una cosa i una altra, fins les dues hores).
En acabar, refrigeri a l'Auca.
Recollirem voluminosos i els posarem prop de la carretera, a la vista, amb una pancarta que denunciï l'abocador.
És a les 10h. Podem quedar a l'aparcament del mercadillo per si voleu compartir cotxe, un quart abans.

PLATAFORMA LLUÍS ABSOLUCIÓhttp://lluisabsolucio.blospot.com.
lluis.absolucio@gmail.com

2.0http://alternativatorredembarra.blogspot.com - http://twitter.com/#!/LluisSunye - alternativabg@gmail.com

MARXA PER LES TERRES DEL GAIÀMarxa per les Terres del Gaià (organitzada per Terres del Gaià) 2-4 DE MAIG

ARA NO TOCA PER UNS IMPOSTOS I PRESSUPOST, QUE S'AJUSTIN A LA REALITAT SOCIAL I ECONÒMICA DE TORREDEMBARRA
I apreneu-vos la cançó: http://www.goear.com/listen/dce054b/ara-no-toca-farigola
Dissabte, 22 de MARÇ de 2014: acció de protesta.
Recollida de signatures de suport a les al·legacions als pressupostos de la dreta torrenca. A l’Auca. (...)

diumenge, 9 de març de 2014

OPINIÓ

Quan arriben eleccions es fan molts gestos per guanyar-les. Es prometen piscines cobertes, s'inauguren comissaries que fins 3 anys més tard encara estan en obres, es prometen zones verdes, etc. Després, al guanyar les eleccions la disbauxa entre el que s'ha promès i la realitat fa que el contribuent acabi pagant amb més pressió fiscal. Mai però una campanya electoral havia començat tan aviat. És una campanya coordinada, amb empreses de disseny, amb paper cuixé i banderoles. Llençar el diner de tot el poble en una publicitat gens subliminal mereix el qualificatiu que cadascú trobi més adequat. El poble ha pres nota i els indicadors de les enquestes necessiten alguna cosa més que paper cuixé per canviar de sentit. Avançar eleccions....."ARA NO TOCA". Tenim suficients mitjans, també subvencionats per l'alcaldia, per informar dels avenços: el Mònic, El Diari de la Torre, Ona la Torre, El Som-hi, etc. Calia invertir amb paper cuixé satinat, estucat i impermeable? Les qualitats d'aquest paper són tota una metàfora que honora a qui l'imprimeix i en treu un suculent rendiment?
J. Roig

dissabte, 8 de març de 2014

PROU PROPAGANDA (AMB DINERS DE TOTES/S)

L'ALTERNATIVA BAIX GAIÀ CONSIDERA LA MANIFESTACIÓ CONVOCADA PER L'AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA PER DEMANAR UNA NOVA ESTACIÓ L'INICI DE LA PRECAMPANYA ELECTORAL DEL CANDIDAT DE CIU, EL SR. MASAGUÉ

L'Alternativa Baix Gaià fa una crida a la ciutadania a sortir al carrer el 22 de març a la MARXA LENTA DE VEHICLES convocada per la Plataforma ARA NO TOCA! per denunciar LA PUJADA DELS IMPOSTOS i EL MALBARATAMENT DELS DINERS PÚBLICS del govern municipal.

L'Alternativa Baix Gaià exigeix al sr. Masagué que deixi d'utilitzar els diners públics per promocionar la seva candidatura a l'alcaldia i expliqui a la ciutadania el cost de les campanyes institucionals “LA TORRE DIU NO! VOLEM NOVA ESTACIÓ” i “LA TORRE AVANÇA”, campanyes centrades a potenciar l'imatge del candidat de Convergència i Unió, el sr. Masagué.

L'Alternativa Baix Gaià vol recordar que l'ajuntament -que demana que Torredembarra surti al carrer- és el mateix ajuntament que ha augmentat la PRESSIÓ FISCAL de manera injusta i irracional, que ha REBUTJAT LES 250 AL·LEGACIONS veïnals contra la pujada d'impostos i que en el PRESSUPOST MUNICIPAL, destina milers de diners públics en partides innecessàries.

CIU, PP i GIT, amb el suport del PSC, convoquen una manifestació en nom de l'Ajuntament de Torredembarra, quan l'ajuntament SÓN TOTS ELS GRUPS MUNICIPALS. Cal recordar que el grup municipal de l'ABG, que també forma part de la institució, no va ser convocat a la reunió entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Tarragonès per tractar el tema de l'estació.

divendres, 7 de març de 2014

AVUI, PLE MUNICIPAL

EL PLE EXTRAORDINARI NO INCLOU LES AL·LEGACIONS PRESENTADES PER LA PLATAFORMA ARA NO TOCA!
ARA NO TOCA considera un menyspreu l'actitud de l'equip de govern per no escoltar les veus ciutadanes que alerten que amb les seves polítiques econòmiques agreugen l'agonia de centenars de famílies i comerços
El segon punt de l'ordre del dia del Ple Extraordinari, convocat per demà divendres a les 13'15h, és la “desestimació de les al·legacions formulades a l'aprovació del Pressupost General i als seus annexes per l'exercici 2014”.
En aquest punt tant sols consten les al·legacions presentades per un treballador del consistori. Les al·legacions presentades per registre d'entrada el 7 de febrer, dins del termini establert per llei, per la Plataforma ARA NO TOCA! no consten enlloc: Ni a l'expedient del Pressupost Municipal, ni en cap carpeta municipal, segons comuniquen els funcionaris de l'ajuntament.

dimarts, 4 de març de 2014

ALTERNATIVA 532

3 de març de 2014
Butlletí setmanal de l´ALTERNATIVA BAIX GAIÀ


PLATAFORMA LLUÍS ABSOLUCIÓ

http://lluisabsolucio.blospot.com.
lluis.absolucio@gmail.com
Número de compte per recollir diners: 0081 0321 51 0006517362
Hastag de twitter: #lluisabsolucio
https://twitter.com/tsls2014
Samarretes de la plataforma al CP Cua Roja i a l’Auca.
A finals de març, reunió!

BUTLLETÍ
L’adjuntem en pdf. Reenvieu!

2.0
http://alternativatorredembarra.blogspot.com - http://twitter.com/#!/LluisSunye - alternativabg@gmail.com

NETEJA A L’ENTORN RURAL
Neteja popular a l'entorn rural (coordinats, com sempre, per l'Albert). Ja té data: 15 de març. Adjuntem cartell. Reenvieu!!

MUNICIPALS 2015
Ben aviat hauríem de quedar per decidir la nostra postura de cara a les properes eleccions municipals. Ja posarem data.

MARXA PER LES TERRES DEL GAIÀ
Marxa per les Terres del Gaià (organitzada per Terres del Gaià) 1-3 DE MAIG

ARA NO TOCA
PER UNS IMPOSTOS I PRESSUPOST, QUE S'AJUSTIN A LA REALITAT SOCIAL I ECONÒMICA DE TORREDEMBARRA
I apreneu-vos la cançó: http://www.goear.com/listen/dce054b/ara-no-toca-farigola
Dissabte, 22 de MARÇ de 2014: acció de protesta.
Recollida de signatures de suport a les al·legacions als pressupostos de la dreta torrenca. A l’Auca.
Dimecres en veiem a l'Auca, a les 20h, per preparar la MARXA LENTA DE VEHICLES contra la pujada dels impostos i el malbaratament dels diners públics. (...)

dilluns, 3 de març de 2014

L'ESTACIÓ DE TREN DE TORREDEMBARRA HA ESTAT PROTEGIDA PER L'AJUNTAMENT?

Hi ha diversos pobles en què les estacions de tren, del tipus i estil com la de Torredembarra, estan protegides com a BCIL (Bé cultural d'interés local). I Torredembarra? Es pretén fer una nova estació enderrocant l'existent? O volen arreglar l'existent?