diumenge, 31 d’agost de 2014

REUNIÓ DE L’ABG

Aquest mes de setembre l’Alternativa retorna a les reunions de treball per tal de preparar la candidatura a les eleccions municipals que tindran lloc al maig. Aquest mes caldrà decidir si concorre sola o ho fa amb coalició amb altres entitats. Des d’aquest butlletí fem una crida a la participació. Estigueu atentes/ts a les convocatòries que es publicaran en breu al nostre web. En cas que no poguéssiu venir a les assemblees no dubteu a enviar els vostres vots via correu electrònic.


dissabte, 30 d’agost de 2014

TANQUEN L'APARCAMENT DELS FILADORS

L'aparcament del carrer Filadors tanca. És una decisió del nou equip de govern veient que l'empra gairebé ningú i la despesa de manteniment és molt elevada.

divendres, 29 d’agost de 2014

ACTES PEL 10 DE SETEMBRE

El col·lectiu Ara Independència, creat recentment a la Torre per a fer campanya de cara al 9-N, ha organitzat una sèrie d’actes la vigília de la Diada. La reunió preparatòria tindrà lloc a l’Auca el proper dimarts 2 de setembre.Tothom hi és convidat a participar.

dijous, 28 d’agost de 2014

QUEIXES PER LA INSTAL·LACIÓ ELÈCTRICA DEL CARRER CERDANYA

Els veïns d'aquest carrer s'han posat en contacte amb l'empresa subministradora de llum i amb l'Ajuntament sense que, per ara, s'hagi solucionat el problema. Es tracta d'una instal·lació que va per fora el carrer i entra a casa d'un veí. El cable està hores d'ara arran de terra, per damunt la vorera, amb el perill que això suposa. Els veïns no descarten presentar una denúncia.

dimarts, 26 d’agost de 2014

QUE REBAIXIN LA PRESSIÓ FISCAL!

L'Alternativa demana que l'Ajuntament rebaixi la pressió fiscal. De la mateixa manera l'ABG també demana que es redueixi la despesa del pressupost municipal i que es millorin les polítiques socials. Aquestes reclamacions es van fer a través de l'entrevista realitzada per Ona la Torre. Al setembre l'Alternativa entrarà per registre un paquet de propostes per tal de debatre amb el nou equip de govern entre les quals destaqen la necessitat de revisar el preu de les taxes i de l'IBI.

dilluns, 25 d’agost de 2014

QUE L'AIGUA PAGADA I NO CONSUMIDA NO SE LA QUEDI L'EMPRESA

L'#ABG torna a presentar la moció per crear UN BANC D'AIGUA NO CONSUMIDA, per cedir-la a les famílies de #Torredembarra afectades per la crisi.

dijous, 21 d’agost de 2014

SALUTACIONS FEIXISTES A L'EURO BEACH SOCCER

Una colla de seguidors de la selecció espanyola es va fer visible a la final de l'Euro Beach Soccer celebrat aquest agost a la platja de Torredembarra. Les autoritats no van practicar detencions ni identificacions tot i estar penat per llei l'exaltament del nazisme. L'organització, en canvi, va expulsar als membres de l'ANC que volien desplegar una pancarta. Esperem la dimissió dels responsables. Veieu el BaixGaia.cat.

dimecres, 20 d’agost de 2014

QUE ONEGI L'ESTELADA FINS EL 9-N!

MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL DE L’ALTERNATIVA BAIX GAIÀ
DEMANANT QUE L'AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA PENGI LA BANDERA
ESTELADA, DE MANERA PERMANENT, EN UN LLOC VISIBLE DE L'EDIFICI
CONSISTORIAL
Davant dels moments històrics que viu la nació catalana, a pocs mesos del referèndum d'autodeterminació, malgrat la negativa de l'Estat espanyol. 
Atès les massives mobilitzacions ciutadanes dels darrers anys, coordinades per l'Assemblea Nacional de Catalunya.
Atès que l'Ajuntament de Torredembarra està adherit a l’Associació de Municipis per la Independència.
Atès que l'Ajuntament de Torredembarra ha aprovat en els darrers anys mocions favorables al dret a l'autodeterminació del poble català.
Atesa la necessitat de posar les institucions al servei dels ciutadans.
El Ple de l'Ajuntament de Torredembarra ACORDA:
Primer: Que fins que no s’exerceixi el legítim dret a decidir del poble català a través d’un referèndum, a la façana de l’Ajuntament s’hi instal·li una bandera estelada.
Segon: Donar suport als actes que s'organitzin per la Diada Nacional en favor al Dret a l'Autodeterminació.
Tercer: Comunicar l'acord a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i a l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC).
Alternativa Baix Gaià

dimarts, 19 d’agost de 2014

ELS VEÏNS DEL CARRER FRANCESC GUAL GABARDÓS DEMANEN REUNIÓ AMB LA REGIDORIA D'URBANISME

Els veïns del carrer Francesc Gual Gabardós 8-10, que inclou a 54 habitatges, han demanat reunir-se amb els responsables d'urbanisme de Torredembarra davant l'explotació turística d'alguns dels seus pisos que eren propietat del Sareb per part d'una empresa. Es dóna el cas que la comunitat de veïns no ha estat informada en cap moment amb tots els contratemps que això suposa.