dijous, 29 de gener de 2015

LA MOSTRA D'ARTISTES ES FA

Avui al vespre ens hem reunit i hem decidit fer igualment la Mostra d'Artistes Torrencs a la Traviesa. Fins dissabte!

REUNIÓ URGENT AVUI DIJOUS A LES 19:30h

Reunió URGENT davant de la PROHIBICIÓ, de l'Aj. de #Torredembarra, de l'acte de suport a la CULTURA. 19'30 a l'Auca

dissabte, 24 de gener de 2015

UNA MULTA DE ZONA BLAVA VAL 80 EUROS A TORREDEMBARRA. A TARRAGONA VAL 34

Pagar la multa de zona blava amb reducció per haver excedit el temps màxim autoritzat val 40 euros a Torredembarra. A Tarragona val 17.

dimecres, 21 de gener de 2015

diumenge, 18 de gener de 2015

PREPARANT EL 31 DE GENER...

L'acte començarà a les 17h, a la Traviesa, a Torredembarra. Hi haurà pallassos, música i poesia. Tots els equips de treball ja estan preparant els detalls. Cartell en marxa. Escaleta d'artistes llesta. Plafó on posar propostes per la cultura pintant-se. 

dissabte, 10 de gener de 2015

L'ALTERNATIVA ES PRESENTA A LES PROPERES MUNICIPALS

El dissabte 10 de gener l'Alternativa Baix Gaià ha fet pública la seva intenció de presentar-se a les properes eleccions municipals de Torredembarra. El col·lectiu ha promogut un procés de debat durant els darrers mesos sobre la possibilitat o no de ser presents a les les eleccions. Durant aquest temps l'entitat torrenca ha pogut renovar-se amb idees i persones noves. Veient la resposta dels veïns i dels membres de l'Alternativa, els portaveus han fet una roda de premsa al bar Kult de la plaça de la Font que ha comptat amb una nombrosa assistència. A part d'aquest anunci, s'han donat a conèixer els principals eixos de treball d'un futurible govern d'esquerres a la Torre. Entre aquests, cal destacar la lluita contra la crisi econòmica i els seus efectes. Properament, al febrer, la candidatura donarà a conèixer els noms dels membres que composaran la llista electoral. D'altra banda la roda de premsa ha servit també per donar a conèixer els caps de cartell del concert a favor de la cultura que tindrà lloc el proper 31 de gener al bar la Traviesa.

divendres, 9 de gener de 2015

TREN ATURAT A LES SIS DEL MATÍ

El Regional 15034 de les sis del matí s'ha aturat a Torredembarra i s'hi ha estat una bona estona, més de mitja hora. Els usuaris no han estat informats en cap moment.

dilluns, 5 de gener de 2015

7 de GENER

Dimecres, 7 de gener a les 20h assemblea de l'Alternativa Baix Gaià al bar Kult, a la plaça de la Font. Dia 10, roda de premsa, a les 12h. 31 de gener, acte públic. Us podeu inscriure a l'assemblea de l'ABG al correu: comunicacioabg@gmail.com.