dimarts, 24 de febrer de 2015

DIVENDRES, PLE

L'equip de govern ha convocat un PLE EXTRAORDINARI per divendres a les 19h. Per aquest motiu convoquem ASSEMBLEA per demà dijous, a les 20h, a l'Auca, on tractarem el punts de l'ordre del dia. Salut! Veieu la notícia a Ona la Torre.

PRIMERA JORNADA DE DEBAT

La primera jornada de debat per tal d'elaborar el programa electoral va tenir lloc el dissabte 21 de febrer pel matí, a la primera planta del bar Kult, a la plaça de la Font. Bàsicament, es van tractar temes d'urbanisme. Dissabte vinent tindrà lloc la segona jornada. Es preveu que es tractin temes relacionats amb la dinamització econòmica.

dimecres, 18 de febrer de 2015

LLUÍS ABSOLUCIÓ

Seguiu totes les novetats del cas al web http://lluisabsolucio.blogspot.com.

DISSABTE!

Dissabte, d'11 a 13h, ens reunim al bar Kult Torredembarra Plaça de la Font per debatre propostes pel PROGRAMA ELECTORAL. També treballarem les primeres actuacions en cas de governar. Necessitem les teves propostes, idees i pensaments. Despertem Torredembarra!. Alternativa Baix Gaià

divendres, 13 de febrer de 2015

17 DE FEBRER


L'AJUNTAMENT CONTINUA PERSEGUINT ALS LOCALS QUE PROGRAMEN MÚSICA EN VIU

Tot i el canvi de govern municipal, l'Ajuntament continua sense regular i afavorir la programació de música en viu als locals de Torredembarra. Seguint la línia dels governs anteriors, d'intentar convertir Torredembarra en una ciutat dormitori, continuen dedicant diners públics en fer la vida impossible als locals que programen cultura als seus espais. Cal regular aquesta oferta, cal fer-la atractiva, cal respectar el descans dels veïns, cal oferir un nou atractiu als visitants i als habitants de la vila. Les línies d'actuació del nou govern municipal van en la línia contrària. Esperem que se n'adonin, que així no anem enlloc i que rectifiquin aviat.

diumenge, 1 de febrer de 2015

CAP DE SETMANA REIVINDICANT DIGNITAT PER LA CULTURA I PELS NOSTRES LLUITADORS SOCIALS

Dissabte vam ser a la Travi, organitzant una jornada per la cultura amb artistes locals. La prohibició de l'acte per part de l'Ajuntament, la constant presència policial al llarg del recital i les multes de 80 euros als cotxes dels assistents a l'acte no van aconseguir aigualir l'acte.
Avui diumenge hem pogut gaudir dels actes organitzats per la Plataforma Lluís Absolució. Dijous que ve comença el judici-espectacle organitzat per la justícia colonial espanyola i la premsa d'extrema dreta.