dimecres, 25 de març de 2015

EL COST DELS PLENS

Ara que es parla del cost dels plens de l'Ajuntament de #Torredembarra, mireu qui va votar en contra de l'augment, els regidors de l'#ABG.

DIJOUS, 9 D'ABRIL

Ja tenim candidatura! Farem la presentació a Cal Maiam el dijous 9 d'abril! Tornem els colors a Torredembarra! ‪#‎ABG‬

dilluns, 23 de març de 2015

A FAVOR DE LA ILP SOBRE L'HABITATGE I LA POBRESA ENERGÈTICA

El ple municipal de Torredembarra va aprovar la moció de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca. D'aquesta manera, l'Ajuntament facilitarà espais per a recollir signatures i actes públics relacionats amb la ILP.

diumenge, 22 de març de 2015

divendres, 20 de març de 2015

EL QUADRANT DE LA POLICIA S'APROVA AMB NOMÉS 4 VOTS

Hi van votar a favor els tres regidors del Psc i el regidor d'Erc. La resta del govern (Pp i Ciu) es va abstenir. L'expedient s'ha tramitat sense participació de l'oposició i amb informes desfavorables, segons la premsa.

dilluns, 16 de març de 2015

divendres, 13 de març de 2015

ELS REGIDORS DE L'ALTERNATIVA VAN VOTAR EN CONTRA DE L'AUGMENT DE "SOU" DELS REGIDORS

Aquí teniu el vots del ple que es va acordar l'augment de diners per assistències. Dos vots en contra per part dels regidors de l'#ABG. Malgrat tot la proposta va tirar endavant i al final de l'any els regidors de l'#ABG vam renunciar, per escrit, als diners de més. En el cas del Lluís haguessin estat 8.000€. Salut!

14 de MARÇ

Dissabte la gent de l'‪#‎ABG‬ ens reunim al bar @kulttorre a partir de les 11h, per tancar les nostres propostes per ‪#‎Torredembarra‬. Participa!

dijous, 12 de març de 2015

22 de MARÇ: CALÇOTADA

El 22 de març al migdia tindrà lloc la calçotada de l'Alternativa Baix Gaià. Us podeu apuntar a l'Auca.

dimecres, 11 de març de 2015

TENIM UNA ALTRA OPORTUNITAT

Durant quatre anys hem fet oposició, amb encerts i, no cal dir-ho, amb errors de criteri i, també, amb limitacions. Vam destapar el cas de les multes del radar, com a tema mediàtic, però, sobretot, el grup municipal ha treballat per fer de pont de moltes famílies, perdudes davant del procés laberíntic administratiu, amb dificultats creades per la violenta crisi que vivim.
Jo mateix, des de l'oposició, he actuat, amb l'acta de regidor, davant d'entitats financeres que iniciaven els tràmits jurídics per expulsar a famílies de les seves cases, hem fet campanyes, íntimes, per buscar electrodomèstics, menjar, hem negociat amb empreses de subministrament d'energia i gas per evitar els talls... Feina sorda, i poc mediàtica, però que ens ha ajudat a entendre quines són les prioritats del nostre poble.
Tornem a presentar candidatura amb lliçons apreses, però també tenim clar que amb dos regidors continuarem limitats alhora de fer política.
Ara tenim una oportunitat, i us demano un compromís, que féu de l'Alternativa Baix Gaià el vostre pal de paller per capgirar les prioritats d'un poble, que s'hauria de posar al servei de les persones i del país.
Salut i Alternativa!
Lluís Suñé