dijous, 28 de maig de 2015

AVUI, ASSEMBLEA

Avui la gent de l'ALTERNATIVA BAIX GAIÀ ens reunim per analitzar els resultats electorals, l'escenari polític que queda i consensuar les bases per participar en un possible govern.... Suggeriments? Prioritats? Condicions?

diumenge, 24 de maig de 2015

501 VOTS, 2 REGIDORS

El 2011 vam treure 478. 
El 2015 n'hem tret 501.
Els nostres regidors seran el Lluís i la Clara.
La imatge és del Ministeri d'Interior.


dijous, 21 de maig de 2015

FENT BALANÇ (5)


AVUI DIJOUS!

Avui tenim acte a CAL MAIAM, volem omplir la sala d'il·lusions i compromisos. Avui Joan Gibert, Montse Miró, Clara Solivellas i Lluís Suñé us explicaran la feina que volem fer des de l'ajuntament per retornar els colors a la Torre, ens veiem aquest vespre!

dimarts, 19 de maig de 2015

TRANSPARÈNCIA!

Avui hem estat a Ona la Torre i hem pogut explicar algunes de les nostres propostes. En primer lloc, hem fet pública la idea de fer audiències públiques cada tres mesos. En segon lloc, potenciar els òrgans de participació ciutadana com el CMST.
L'Alternativa aposta per un pacte de govern d'esquerres, basat en un pla de mandat que marqui l'acció de govern.

AL MERCADET


El dimarts 12 vam ser al mercadet.

CIUTADANS RETIRA LA SEVA LLISTA DE BARBERÀ EN SABER-SE LA IDEOLOGIA D'EXTREMA DRETA DEL SEU CAP DE LLISTA

Veieu la notícia a l'Ara.
(A Totana i a Múrcia també hi han posat un falangista, respectivament. El falangista de Gijón que anava a les llistes de Ciutadans ja ha plegat en fer-se públiques les seves tendències polítiques. A Getafe han hagut de fer una gestora en destapar-se que el partit era dirigit per gent d'extrema dreta. El número 13 de Ciutadans de Vilassar de Mar era coordinador d'un grup d'extrema dreta al Maresme).

SIS PARTITS DE TORREDEMBARRA SIGNEN EL "COMPROMÍS PER LA INDEPENDÈNCIA" DE L'ANC

Veieu la notícia a Ona la Torre.

dissabte, 16 de maig de 2015

CAP MÉS DESNONAMENT

L'Alternativa es compromet a mediar amb els bancs que operen a Torredembarra per tal d'evitar els futurs desallotjaments.
De la mateixa manera, l'Alternativa proposa crear una xarxa d'habitatges socials amb els pisos buits de les promotores immobiliàries i les entitats financeres.

DISSABTE 9 DE MAIG VAM SER A LA PLAÇA MN JOAQUIM BORONAT

 

AVUI DISSABTE, A BAIX A MAR

Avui dissabte serem a Baix a Mar a les 12h. Us hi esperem! Recordeu que podeu deixar les vostres propostes al taulell per tornar els colors a‪#‎Torredembarra‬ ‪#‎TornemElsColorsTDB‬ ‪#‎ABG‬

divendres, 15 de maig de 2015

AVUI DIVENDRES, A LA PLAÇA DE LA VILA

Avui serem a la plaça de la Vila, de 6 a 8 de la tarda, amb la nostra carpa, per explicar el nucli antic que volem. I a les 8 del vespre participarem al debat de candidats, a la sala de Plens de l'Ajuntament.

MIREU LES PROPOSTES DE CIUTADANS A CIUDAD REAL!

Veieu el vídeo del candidat de Ciudadanos a Cidad Real, que no recorda les seves propostes electorals. Un crack!

AVUI, DEBAT ELECTORAL

L'acte, que tindrà lloc a la sala de plens, és organitzat per Ona la Torre, el Diari de la Torre i el Baix Gaià Diari. Hi participaran els 13 partits que concorreran als comicis del 24 de maig. El debat començarà a les 8 del vespre.

dilluns, 11 de maig de 2015

PRIMER CARTELL

Divendres a les 0h vam enganxar el primer cartell de la campanya electoral. Mentre ho fèiem un militant de @CiudadanosCs va fer la salutació feixista. Que ho sàpiga tothom!

diumenge, 10 de maig de 2015

BALANÇ 2011 - 2015 (4)

Quan el govern liderat per CIU va augmentar un 65% els consums mínims obligatoris d'aigua, vam presentar una moció demanant la creació d'un BANC D'AIGUA, per cedir els m3 no consumits, i pagats, a les famílies torrenques amb dificultats econòmiques. La moció va ser rebutjada.

divendres, 8 de maig de 2015

DISSABTE!

Demà dissabte, a partir de les 6 de la tarda, estarem a la Plaça Mossèn Joaquim Boronat compartint les nostres propostes amb els veïns. Amunt Torredembarra!

EL VÍDEO QUE DESMUNTA CIUTADANS

Aquí teniu l'enllaç a Vilaweb.

dijous, 7 de maig de 2015

AVUI!

Divendres a les 0h comença, oficialment, la campanya electoral amb la tradicional enganxada de cartells, que es farà a la Plaça Mossèn Joaquim Boronat (Plaça de les Monges). La gent de l'ABG sortirem des de l'Auca Taverna a partir de les 23h. Esteu convidats a compartir l'inici de campanya!

BALANÇ 2011-2014 (3)

Quan va esclatar l'escàndol de l'estafa de les preferents, ens vam trobar amb desenes de torrencs afectats, la majoria gent jubilada. A petició dels afectats, vam preparar una MOCIÓ DE SUPORT i un ACTE INFORMATIU a Cal Maiam, amb l'assessorament d'un advocat especialitzat d'ADICAE.
Els regidors de l'ABG ens vam dirigir als directors de les principals entitats financeres.

dilluns, 4 de maig de 2015

BALANÇ 2011 - 2014 (2)

Els regidors de l'ABG vam destapar l'escàndol de les MULTES DEL RADAR, més de 5.000 multes imposades en dos mesos i més de 3.000 persones afectades. Vam crear la PLATAFORMA D'AFECTATS PEL RADAR amb l'objectiu d'aglutinar els afectats i pressionar a l'ajuntament. Després d'un llarg període de mobilitzacions, la majoria de multes van ser anul·lades i els diners retornats. Encara queda pendent el 10% dels casos.

diumenge, 3 de maig de 2015

BALANÇ 2011-2014 (1)

L'any 2013, l'Ajuntament de Torredembarra va decidir INCREMENTAR ELS IMPOSTOS I TAXES MUNICIPALS, especialment l'IBI. L'ABG va fer una campanya entre la ciutadania per presentar AL·LEGACIONS, que prop de 300 persones van recolzar la iniciativa. El govern liderat per CIU, les va rebutjar totes.

EL JUTGE INVESTIGA LA PRESUMPTA CONTRACTACIÓ IRREGULAR DE 4 FUNCIONARIS

Les contractacions, segons explica el diari El País, van tenir lloc el 2009. Els contractats van ser el cap de la policia local, un tècnic de l'administració general, un tècnic de l'àrea de serveis econòmics, un enginyer d'obres públiques.

dissabte, 2 de maig de 2015

ELS QUE VAN APUJAR L'IBI ARA PROMETEN QUE EL BAIXARAN

Tots els que van alçar la mà per pujar l'IBI, més d'un 30%, ara proposen, sense vergonya, rebaixar-lo. ‪#‎Torredembarra‬

(Cartell editat per ARA NO TOCA el febrer de 2014)