dissabte, 26 de novembre de 2016

TORREDEMBARRA PERDONA EL DEUTE D'AIGUA A LES FAMÍLIES VULNERABLES

Avancem cap a l'aplicació de la llei catalana 24/2015. Cal que el govern de la Generalitat millori els protocols de gestió, al marge de les decisions polítiques del Tribunal Constitucional. Veieu la notícia relacionada al Diari de Tarragona.

divendres, 18 de novembre de 2016

PRESSUPOST 2017

Treballem el PRESSUPOST 2017! El dissabte 26, la gent de l'ABG ens veurem per analitzar i debatre'l. Si vols, pots participar i donar la teva opinió.

dijous, 17 de novembre de 2016

PROCÉS PARTICIPATIU

👉 VOTA I DECIDEIX QUIN DISSENY VOLS PER A LA ROTONDA QUE ES CONSTRUIRÀ AL CARRER DELS PESCADORS
Pots triar entre 5 dissenys (imatges): 1/ Onades; 2/ Remolí de Pedres; 3/ Oasi; 4/ Dues Oliveres; 5/ Mar i Muntanya.
Vota quin t'agradi més AQUÍ  https://goo.gl/zWkii6
👍 També pots fer-ho en persona, dipositant a la urna de votació ubicada al pati del Castell la butlleta de votació que podeu trobar en tots els edificis i serveis municipals i als comerços del municipi.
👍 O bé enviant un correu electrònic amb la proposta escollida a l'adreça suggeriments@torredembarra.cat, indicant a l'assumpte del correu la paraula Rotonda.
Tu decideixes, TU fas Torredembarra! ;-)
Si vols veure més detalls sobre els dissenys, pots entrar aquí https://goo.gl/v9n9yN

dilluns, 7 de novembre de 2016

ACTE PÚBLIC

L'Ajuntament de Torredembarra prepara un acte públic per presentar la rotonda de l'antiga n-340 amb l'avinguda Pompeu Fabra, una obra que ajudarà a regular el trànsit de vehicles i peatons. Un vell projecte necessari i que ara, des de la regidoria d'Urbanisme, s'ha desbloquejat. Hi participaran la regidora d'Urbanisme, la Clara Solivellas, i l'alcalde Eduard Rovira.